Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
SoloBioMooi presenteert:

Sun Safe - een natuurlijke zonnebrandcrème van Hollandse bodem

The Ohm Collection, een Nederlands merk in natuurlijke huidverzorging, breidt het assortiment uit met een natuurlijke zonnebrandcrème: Sun Safe Zonnebrand. Deze zonnebrandcrèmes met SPF 15 en SPF 30 zijn een waardevolle aanvulling op de collectie van SoloBioMooi, dé webshop gespecialiseerd in biologische verzorgingsproducten en cosmetica.

Natuurlijke zonnebrandcrème

Steeds meer mensen zijn zich bewust van het belang van een goede bescherming van de huid tegen schadelijke uv-straling. Al vanaf de eerste zonnestralen in het voorjaar is het verstandig om je in te smeren als je langere tijd buiten bent. Niet alleen tijdens een dagje strand, maar ook bij een middag op het terras of een wandeling. De nieuwe Sun Safe zonnebrandcrèmes van The Ohm Collection voorkomen verbranding van de huid en vervelende gevolgen daarvan, zoals huidkanker. Er is een Sun Safe zonnebrand met een sun protection factor 15 (SPF15) en een zonnebrand met een sun protection factor 30 (SPF30). De actieve ingrediënten voeden de huid en maken haar zijdezacht. Sun Safe lotion is 100% natuurlijk en veilig. Het bevat geen chemische ingrediënten zoals alcohol en parfum en laat geen witte waas achter.The Ohm Collection

Het Nederlandse merk The Ohm Collection produceert natuurlijke verzorgingsproducten die goed zijn voor mens én milieu. De Sun Safe zonnebrandcrèmes zijn de nieuwste aanwinst in de collectie. De Sun Safe zonnebrand SPF30 kost 34,95 euro en de Sun Safe zonnebrand SPF15 kost 29,95 euro. Overige producten van dit mooi merk zijn onder andere de poederdeodorant en een dag- en nachtcrème. De producten zijn 100% natuurlijk, vrij van chemicaliën en hebben zelfs een recyclebare verpakking.

Over SoloBioMooi

SoloBioMooi is de langgekoesterde droom van Ingrid en Pieter. Een webshop met biologische en verantwoorde cosmetica. Verzorgingsproducten die goed zijn voor huid en haar, maar ook voor het milieu. Producten waar de wereld een beetje mooier van wordt. Inmiddels bestaat het assortiment uit 30 toonaangevende merken en zo'n 1500 producten. Alleen biologische, ecologische en natuurlijke producten worden in het assortiment opgenomen. Bovendien heeft de webwinkel unieke leveringsvoorwaarden en een niet goed geld terug garantie op alle producten.

Voor meer informatie: www.solobiomooi.nl
Publicatiedatum: