Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fotoreportage Free From Food Expo 2016:

Opvallend veel 'Free From'-producten ook biologisch

Tholen - Het biologische gehalte op de Free From Food Expo neemt nog elk jaar toe. Dit werd duidelijk tijdens een rondgang van Biojournaal op de vierde editie van de beurs die op donderdag 9 en vrijdag 10 juni werd gehouden in de RAI Amsterdam. Meer dan 200 exposanten presenteerden hun glutenvrije, lactosevrije, suikervrije en nog meer 'Free From'-producten. Er stonden ook diverse Nederlandse bedrijven met bio-producten op de beurs. Zij presenteerden verschillende nieuwe producten, zoals de Rawsage van Lifefood ('s werelds eerste rauwe en vegan worst) en de Superfood Crunchy muesli van Rosies. The Muesli Up Company uit Baambrugge maakte haar debuut op de beurs. Zij introduceerden een compleet nieuwe lijn met biologische ontbijtproducten.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.


Linksboven The Muesli Up Company, rechtsboven De Halm, linksonder Dafco met het merk Orga-Nice! en rechtsonder de Nederlandse vertegenwoordiger van het Britse merk Rude Health.

Sowieso viel het op dat er veel verschillende biologische ontbijtproducten op de beurs te vinden waren. Hetzelfde geldt voor chocolade. Het Duitse bedrijf Vivani introduceerde op de Free From Food Expo twee nieuwe varianten in de iChoc chocolate-lijn: Milkless en Super Nut, gemaakt op basis van rijstmelk. Het Finse Yosa had ook verschillende nieuwe producten bij.


Rosies, Bonvita, Vivani en Mongozo.

Parallel aan de Free From Food Expo vonden ook de Functional Food Expo 2016 en Free From Food Ingredients 2016 plaats. De volgende editie van de Europese vakbeurs Free From Food Expo & Conference zal 8 en 9 juni 2017 gehouden worden in Barcelona.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.

Voor meer informatie: www.freefromfoodexpo.com