"We hebben geïnvesteerd in smaak"

Fotoreportage: Productieruimte Deli Harmony verdubbeld

Tholen - De uitbreiding bij Deli Harmony, bekend van het consumentenmerk St. Hendrick, is achter de rug. Eind april 2015 ging de verbouwing van start. Dit heeft geresulteerd in een flinke toename van de productieruimte. "Voorheen hadden we de beschikking over 1200 vierkante meter, na de verbouwing is daar 1250 vierkante meter bijgekomen", vertelt Henk van Oers.

Biojournaal maakte tijdens de rondleiding deze fotoreportage.


Rechtsboven Henk van Oers met rauwe ham in de nieuwe rijpingskamer.

Vorig jaar gaf Henk al aan dat de uitbreiding Deli Harmony veel meer mogelijkheden zou bieden en dat ze hiermee de kwaliteit en smaak van hun producten nog verder wilden verhogen. Henk: "We zijn erg blij met het eindresultaat. De nieuwbouw biedt ons veel nieuwe mogelijkheden. We kunnen hier slagershandwerk combineren met de modernste technieken. Doordat we nu de beschikking hebben over moderne rook- en rijpingskamers alsook nieuwe kook- en braadkasten kunnen we weer aan de slag met productinnovaties. En we kunnen het huidige assortiment qua smaak verbeteren. Het biedt ook heel veel nieuwe kansen voor productontwikkeling. De Zuid-Europese coppa's hammen, panchetta's en het droge worst assortiment worden voortaan in Hedel gemaakt van Nederlandse biologische varkens."


De beroemde rauwe ham van Deli Harmony klaar voor verzending.

Henk benadrukt dat smaak voorop staat bij Deli Harmony: "Producten die smaakvol zijn, daar komen klanten voor terug. Ook in de productie van vleeswaren is de industrialisatie doorgeslagen. Er worden zoveel onjuist hulpstoffen verwerkt. Wij laten deze rare hulpstoffen weg en dan kom je dus uit bij de smaak zoals deze behoort te zijn. Ook zijn al onze vleeswaren gecertificeerd glutenvrij. Smaak en voedselveiligheid staan bij Deli Harmony bovenaan."
 
Klik hier om de fotoreportage te bekijken.

Voor meer informatie:

Henk van Oers
Deli Harmony
De Hootkamp 6
5321 JT Hedel
073 5995683
H.v.oers@deliharmony.nl
www.deliharmony.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.