Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
15-16 juni in Amsterdam

Brian Clement spreker op 'Supergezondheidsseminar'

Op 15 en 16 juni zal in De Nieuwe Liefde (Da Costakade 102, 1053 WP Amsterdam) een 'Supergezondheidsseminar' gehouden worden, met natuurlijke gezondheidsexpert Brian Clement Ph.D., Directeur van het Hippocrates Health Institute in de Verenigde Staten. Hij zal inspirerende informatie over het natuurlijk herstelproces geven.

Brian Clement is bekend als directeur van het Hippocrates Health Institute. Al meer dan 30 jaar heeft hij het Instituut geleid en meegeholpen aan het ontwikkelen en implementeren van vooruitstrevende gezondheidsbehandelingen als: de Living food dieet, Tarwegras Therapie, Dark microscopie, en de essentie van de geest en lichaam therapie├źn en is auteur van de bestseller 'Living Foods voor optimale gezondheid'.


Brian Clement heeft de afgelopen drie decennia grensverleggend onderzoek naar Natural Health en Optimum Nutrition gedaan, om ervoor te zorgen dat wat hij deelt altijd gelijk is aan de laatste ontwikkelingen op het gebied van natuurgeneeswijzen.

Voedingsdeskundige Brian Clement is afgestudeerd aan de University of Science, Arts, and Technology, waar hij zijn Ph.D. behaalde.

Lezing op woensdag 15 juni 2016

Dr. Clement zal een stap voor stap handleiding te openbaren aan de uitschakeling van pijn, fibromyalgie, hoofdpijn (migraine), vergeetachtigheid, slapeloosheid, vermoeidheid, prikkelbaarheid, spijsverteringsproblemen en nog veel meer. Klik hier voor meer informatie.

Lezing op donderdag 16 juni 2016

Uw gezondheid redden - hoe u veroudering en ziekten kunt tegengaan
Deze eendaagse training zal bestaan uit drie diepgaande gesprekken en een uitgebreide vraag en antwoord sessie, zodat de deelnemers inzicht kunnen krijgen in hun unieke situatie. Dit evenement is geschikt voor professionelen op het gebied van health en wellness, en voor mensen die serieus zijn over het verbeteren van hun gezondheid.

Gereedschappen voor een complete levenstransformatie

Brian Clement zal uitleggen hoe de deelnemers hun levensduur kunnen verlengen en de kwaliteit van hun gezondheid en welzijn kunnen verhogen. Zijn uitgebreide klinisch onderzoek bij Hippocrates Health Institute (USA), geeft hem de benodigde kennis van de manier waarop alle mensen vroegtijdige veroudering, ziekte en de daaruit voortvloeiende ellende kan voorkomen. Ontdek de redenen waarom gekookt en geproduceerd voedsel verslavend werkt en hoe om te gaan met de kracht van hongeraanvallen. Klik hier voor meer informatie.

Deelnemers kunnen tijdens het seminar leren hoe ze hun lichaam op natuurlijke wijze kunnen verjongen en een diepe transformatie door kunnen maken naar een leven vol bruisende energie, vitaliteit en ultieme gezondheid. 
Publicatiedatum: