Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuw bij SoloBioMooi:

Slimming lotion tegen cellulitus en reinigende konjac gezichtspons

Maak kennis met de nieuwste verzorgingsproducten van het merk Indemne: de gezichtspons I love K garandeert een effectieve reiniging van elk type gezichtshuid en Gimme Smooth-lotion is de natuurlijke oplossing tegen cellulitis. Beide producten zijn 100% natuurlijk en daarmee een logische aanvulling op het assortiment van SoloBioMooi, de webshop met uitsluitend échte natuurlijke cosmetica en verzorgingsproducten.



Het natuurlijke antwoord op cellulitis

Met een cocktail aan puur natuurlijke ingrediënten gaat Indemne de strijdt aan met cellulitis. Gimme Smooth Slimming Lotion (27,65 euro) is speciaal ontwikkeld om de huid met cellulitis te verzorgen en klachten te verminderen. Masseer de lotion twee keer per dag in op gevoelige zones, zoals billen, benen en bovenarmen en ervaar de kracht van natuurlijke ingrediënten. De lotion heeft een drainerende werking, stimuleert de bloedsomloop is bovendien heerlijk zacht in het gebruik. In combinatie met de Bubble-in, een soort zuignap die de massagetechniek van de fysiotherapeut nabootst, vormt de slimming lotion een effectieve duo-oplossing (32 euro) tegen cellulitis.



I love Konjac

Zelfs de meest gevoelige huid wordt effectief gereinigd met de konjac spons (7,95 euro). De spons is gemaakt van de wortels van de Aziatische Konnyaku-plant, het geheime wapen van Aziatische vrouwen. De konjac spons zorgt voor een grondige reiniging van de poriën, brengt de PH-waarde van de huid in balans en vermindert imperfecties. Dankzij de natuurlijke werking is de spons ideaal voor mensen met atopische huidproblemen en acne.



Over SoloBioMooi

In 2012 ontdekten Ingrid en Pieter dat ze een langgekoesterde droom deelden: een webshop starten met biologische cosmetica. Met SoloBioMooi jagen ze samen hun droom achterna: een webwinkel waar consumenten uitsluitend échte natuurlijke cosmetica en huidverzorging kunnen kopen. Met een ruim aanbod aan 100% natuurlijke producten, een mooie site en eerlijke informatie bieden zij consumenten de kans om bewust te kiezen voor natuurlijke en biologische verzorgingsproducten. Hun filosofie: de wereld beetje bij beetje een stukje mooier maken. Doe je mee?

Voor meer informatie: www.solobiomooi.nl
Publicatiedatum: