Schoolkinderen geven productpresentaties bij Ekoplaza Bilthoven

Dinsdagavond 16 mei was het weer zover, voor het derde jaar op rij kwamen twee groepen 6 van de Julianaschool naar Ekoplaza Bilthoven (aan de Julianalaan 35).
Winkelier Jan Peter Oosterloo doet verslag:

"Na een les over gezond eten door Gitta van Eick van 'kind en voeding' op school hadden alle kinderen een product uit de winkel gekozen en daar van alles over uitgezocht. Waar komt het vandaan, wat zit er in, hoe kun je het klaar maken, hoe proeft het enzovoorts.""Op de dinsdagavond zochten ze allemaal een plek in de winkel bij 'hun product' om vervolgens aan de klanten, hun ouders, broertjes en zusjes te vertellen wat ze hadden uitgevonden."

 

"Het was supergezellig in de volle winkel, er werd veel geproefd, veel kennis uitgewisseld. De kinderen waren heel trots op wat ze hadden gepresteerd. Na afloop kreeg iedereen een lekker brood mee van Bakkerij Verbeek, een ijsje maakte de avond helemaal af."

Voor meer informatie: www.ekoplaza.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.