Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Colruyt Group informeert over bio-producten:

Avondrondleiding bij Bio-Planet voor klanten tijdens Biocampagne

Van 4 tot 12 juni is het campagneweek van BioForum Vlaanderen. Om bio de aandacht te geven die het verdient, informeert Colruyt Group zijn klanten over biologische producten. Zo laat het zijn klanten een kijkje achter de schermen nemen bij Bio-Planet, draaiden ze een reportage bij een bio-boer en geeft het een tijdelijke korting op zuivelproducten.

Een kijkje achter de schermen bij Bio-Planet

Altijd al eens willen weten hoe het er aan toe gaat in een Bio-Planet? Dat kan! Tijdens de avondrondleiding op woensdag, 8 juni krijgen klanten een exclusieve blik achter de schermen, met gids. Van 20:00 tot 22:00 uur ontdekken ze de werking van hun Bio-Planet, kunnen ze er genieten van proevertjes en krijgen ze een antwoord op alles wat ze altijd al wilden weten. Een plaatsje reserveren kan aan de kassa van een Bio-Planet of per telefoon. Op www.bioplanet.be kunnen ze het telefoonnummer van de Bio-Planet bij hen in de buurt vinden.



Bio-boerderij

De eieren van Boni Selection Bio komen onder meer van de bio-boerderij Doba in Retie (Antwerpse Kempen). In dit familiebedrijf zorgt Dorien Baeyens dag in dag uit als een echte moederkloek voor het welzijn van haar kippen. Haar kippen zitten maximaal met 3000 per stal, hoogstens met 6 per m². Bij niet-biologische vrije uitloop zijn er dat 9. "Ik kies ook voor rustigere rassen die speciaal gekweekt zijn voor de biologische landbouw", zeg ze. Alle eieren uit de boerderij van Dorien gaan naar Colruyt Group. "Ik weet perfect welke kwaliteit ze verwachten en doe er dan ook alles aan om die te garanderen." Dorien werkt met 100% plantaardige voeding: "Ze krijgen alleen maar biologisch geteelde producten: tarwe, zonnebloemzaad, soja … En biologische maïs, die we dit jaar trouwens voor het eerst zelf telen. Deze maïs is goed voor de darmen en beschermt tegen bacteriën." Dankzij haar passie biedt Colruyt Group je de beste dagverse bio-eieren.



Tijdelijke korting

Van 1 juni 2016 tot en met 14 juni 2016 geeft Colruyt Group 15% korting op zuivelproducten van Boni Selection Bio en dit bij Colruyt, Okay en Bio-Planet. Het gaat onder meer om eieren, melk(dranken), kaas en yoghurt.

Historiek Boni Selection Bio

Onlangs schakelden alle producten van het merk Bio-Time over van Boni Selection naar Boni Selection Bio. Het huismerk van Colruyt Group omvat alle bio producten en vind je terug in de rekken naast Boni Selection, Everyday en de nationale merken. Het submerk draagt bij aan de vereenvoudiging van het winkelassortiment, waardoor je makkelijker kan kiezen tussen deze drie merklagen.

Over Boni Selection Bio

Colruyt Group wil met zijn huismerk inspelen op de groeiende vraag naar biologische producten. De Belgische retailer wil dat de consument zonder extra inspanningen op het vlak van prijs, smaak, kwaliteit en gebruiksgemak bio-producten kan kopen. Met een basisassortiment van 250 biologische producten wil Colruyt Group dergelijke
producten toegankelijker maken, zowel op gebied van beschikbaarheid als prijs-kwaliteitverhouding. Alle producten zijn gegarandeerd van biologische teelt. Dankzij de frisgroene verpakking, het bekende Boni Selection-logo en een grote aanduiding 'bio' herken je de producten makkelijk in de winkelrekken van Colruyt, Okay, Bio-Planet en Spar. Bovendien draagt elke verpakking het Europese bio-label. Zo weet je zeker dat het product beantwoordt aan de Europese normen voor bio-producten.

Voor meer informatie: www.boniselection.be
Publicatiedatum: