Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tientallen leveranciers bundelen duurzame levensmiddelen

Eerste streekproducten van uniqlekker.nl thuisbezorgd

Vanaf deze week is het voor het eerst mogelijk om in de gehele Randstad, Achterhoek, Twente en Salland streekproducten uit alle provincies van Nederland thuisbezorgd te krijgen. Een gezin uit Haarlem was er als de kippen bij, en ontvangt de duurzame levensmiddelen en streekproducten van 30 samenwerkende Nederlandse producenten en leveranciers als eerste.

uniqlekker.nl lijkt een gewone webshop maar is een internet marktplaats die is gespecialiseerd in verkoop van duurzame levensmiddelen en streekproducten, direct van de producent en leverancier aan de consument. En dit met een uniek snelle service. Veel van de houdbare, koelverse en diepgevroren producten die voor 13.00 uur door consument worden besteld, worden nog dezelfde avond thuisbezorgd. Deze innovatieve e-fulfilment wordt geboden door Müller Fresh Food Logistics. De leveringen gaan deze week in de gehele Randstad, Achterhoek, Twente en Salland van start en zijn nu al te bestellen. De initiatiefnemers zijn vol vertrouwen dat de dienstverlening na enkele maanden landelijk aangeboden kan worden. Ook worden op een later moment andere bijzondere producten aangeboden.Met deze service maakt uniqlekker.nl een duurzaam en origineel assortiment van levensmiddelen beschikbaar voor een groot publiek. Heerlijke streekproducten die alleen regionaal verkrijgbaar waren, worden nu voor iedere bewuste consument bereikbaar. Van Nederlandse kwaliteitswijn tot truffelmayonaise, van biologisch brood tot eko sla, van regionale maaltijdbox tot erkend boerderijzuivel. Alle producten die aangeboden worden, zijn ambachtelijk bereid of hebben een duurzaam label. Het productaanbod groeit continu door nieuwe deelnemende partners. Tot het assortiment behoren al meer dan 100 biologisch gecertificeerde producten (klik hier voor meer informatie).

Müller Fresh Food Logistics organiseert de complete logistiek voor webaanbieders die levensmiddelen gerelateerd zijn. Müller is een gerenommeerd specialist in de logistiek van koelverse- en diepgevroren levensmiddelen, met een historie van 78 jaar. Door de leveringen van tientallen en later honderden leveranciers te bundelen, worden grote milieuvoordelen behaald. Müller ontving daarmee al in 2013 een LEAN and GREEN STAR voor 36.1% CO2 reductie. Ook is Müller Fresh Food Logistics Skal-gecertificeerd.

Bekijk een overzicht van het aanbod op www.uniqlekker.nl en volg uniqlekker.nl op facebook.
Publicatiedatum: