Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Marcel's Green Soap nu verkrijgbaar bij Nutur

Vanaf nu zijn de producten van Marcel's Green Soap te koop bij Nutur. Een lijn natuurlijke schoonmaakmiddelen die niet alleen krachtig is tegen vuil, maar ook nog eens heel goed voor het milieu. De producten zijn 100% natuurlijk, 99% biologisch afbreekbaar en ruiken heerlijk. Met Marcel's Green Soap is schoonmaken absoluut geen straf.


Bovenin de handzeep en onderin de allesreiniger.

Met geuren zoals Patchouli & Cranberry, Sandelhout & Kardemom, Sinaasappel & Jasmijn of Lavendel & Kruidnagel is het huis binnen no time schoon en ruikt het weer lekker fris. De lijn van Marcel's Green Soap bestaat uit afwasmiddel, handzeep en een allesreiniger die ook in spray-vorm verkrijgbaar is.



Nutur heeft momenteel een introductie-actie voor Marcel's Green Soap: twee producten voor 5 euro. Deze actie is geldig op www.nutur.nl tot en met 30 juni 2016 met gebruik van de kortingscode: greensoap.



Voor meer informatie: www.nutur.nl
Publicatiedatum: