Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio Planète en GreenSprout starten samenwerking

Bio Planète, marktleider in premium kwaliteit biologische oliën en GreenSprout fieldmarkting & brandcare starten vanaf april 2016 een samenwerking. Doel van de samenwerking is om de categorie Oliën en Vetten een nieuwe impuls te geven en om samen met de natuurvoedingswinkels deze categorie nog meer te laten ontwikkelen. Om dit te kunnen bereiken zal er gewerkt worden aan de twee pijlers van groei. Er zal bekeken worden in hoeverre het juiste assortiment in de winkel aanwezig is, hoe dit in het schap gepresenteerd staat en hoe dit samen verbeterd kan worden. Verder zullen er in de loop van het jaar ook verschillende verkoop bevorderende activiteiten en materialen worden aangeboden, met als doel merkbekendheid te vergroten, trial aankopen te genereren en herhaalaankopen te stimuleren. Bio Planète werkt al nauw samen met de verschillende groothandels en wil nu ook graag de natuurvoedingsondernemers rechtstreeks betrekken in het proces zichzelf te verbeteren. Immers, een beter resultaat in de winkel betekent een beter resultaat voor Bio Planète en vice versa.



Meer dan 30 jaar geleden werd Franz J. Moog, vader van de huidige directeur/eigenaar Judith Moog, verliefd op het bijzonder mooie landschap van de Cathar regio, gelegen tussen Carcassonne en Toulouse in Zuid-Frankrijk. Hij realiseerde zich onmiddellijk dat dit zonnige boeren landschap de ideale plek was om zijn visie op biologische landbouw in de praktijk te brengen. De boerderij 'Domaine de la Planète' is bescheiden begonnen, maar heeft zich in een rap tempo ontwikkeld tot een succesvolle oliemolen. Ook is hieruit het gerenommeerde merk Bio Planète ontstaan, vandaag de dag bekend als dé producent van premium biologische oliën.



Bio Planète combineert state-of-the-art technologie met de traditionele manier van produceren en kiezen hierbij altijd voor een zo mild mogelijke productie methode. Een voorwaarde voor de extractie van onze premium kwaliteit oliën is dat de grondstoffen enkel en alleen afkomstig zijn van biologische landbouw.



Voor meer informatie: www.greensprout.eu en www.bioplanete.com
Publicatiedatum: