Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Genomineerden verkiezing Favoriete Biowinkel bekend

De genomineerden voor de verkiezing Favoriete Biowinkel zijn bekend. Consumenten kunnen nu hun favoriete winkel kiezen. Er zijn drie categorie├źn met eenzelfde aantal kanshebbers: de boerderijwinkel, de grote winkel, de middengrote winkel en de webwinkel. Stemmen kan tot 10 januari. De stemmen van het publiek en de mening van de jury worden bij elkaar opgeteld. Uiteindelijk maakt de jury op woensdag 20 januari 2016, op de Bio-beurs in Zwolle, bekend welke winkels zich beste biologische winkel van Nederland mogen noemen.

Boerderijwinkel

De Waterman/Bronlaakwinkel - Oploo
Boerderijwinkel De Waterman is lekker ruim en warm. Hier verkopen ze groeten van eigen teelt en zuivel van eigen vee. Bovendien heeft alles het Demeter keurmerk.

Kleinlangevelsloo - Biologisch made easy! - Raalte
Boerderijwinkel Kleinlangevelsloo is pas in mei 2015 geopend. Al vanaf het allereerste begin organiseert deze jonge winkel ontzettend veel creatieve lokale activiteiten, zoals: een Pop-up Store, een Vrouwenverwenavond en een 'Farmstacle Run'.

Biologische Boerderij De Schoffel - Boxtel
De Schoffel is een grote boerderijwinkel, met een regionale functie. De hoeveelheid verschillende broden is indrukwekkend, net als de 350 zonnepanelen, warmtepomp en eigen waterbronvoorziening.

Grote biowinkel

Ekoplaza Grote Marktstraat Den Haag
Ekoplaza Grotemarkt is erg actief en zet zich onder andere in voor het goede doel. Zo wordt er in februari door een aantal Haagse stichtingen een diner georganiseerd voor een groep Haagse daklozen.

Gimsel Rotterdam
Gimsel is een grote winkel die goed in slaagt een zeer frisse en eigentijdse uitstraling te hebben, zonder de ondersteuning vanuit een formule. Zo heeft de winkel een eigen blad en organiseert zij heel veel activiteiten.

Natuurwinkel Almere
De Natuurwinkel in Almere is erg mooi ingericht en zet zich actief in voor verschillende activiteiten binnen de gemeente. Indien producten lokaal verkrijgbaar zijn, dan heeft dit de voorkeur.

Middelgrote biowinkel

Ellen Natuurlijk - Wijk bij Duurstede
Ellen Natuurlijk verkoopt voeding met smaak, waarde, achtergrond en lef. Het assortiment is breed. Zo vind je verse groente en fruit, heerlijk broodbeleg, goede lokale boerenkazen, brood, diverse 'raw food' en voedingssupplementen.

Ecoshop Helder - Lemmer
Ecoshop Helder is meer dan een voedingswinkel. Ze adviseren en inspireren hun klanten om verder te kijken dan het gebaande pad. Ook organiseert de winkel leuke events om mensen bewust te maken van gezonde voeding.

Organic - Rotterdam
Organic Rotterdam wil hun klanten door koeien in de wei, scharrelende kippen en een gebrek aan e-nummers kennis laten maken met lekker, gezond en smaakvol eten. De winkel heeft een frisse inrichting en ziet er zeer uitnodigend uit.

Webwinkel

Ekoplaza.nl

Ekoplaza is de grootste biologische supermarktketen van Nederland en ook op de website vind je de ruimste selectie aan biologische producten. Ekoplaza wil het eenvoudig, betaalbaar en aangenaam maken

BeterBio.nl
BeterBio.nl heeft het grootste online biologische assortiment van Nederland met ruim 2000 biologische producten, groente- en fruitpakketten en maaltijdboxen. BeterBio werkt uitsluitend met regionale ondernemers

biologischewijnwinkel.nl
Bij biologischewijnwinkel.nl vind je de lekkerste biologische wijnen. De webshop heeft een voorkeur voor wijnen van ambachtelijke, kleinschalige wijnmakers die niet alleen in de wijngaard, maar ook in de wijnkelder zo puur mogelijk werken.

Voor meer informatie: www.mijnfavorietebiowinkel.nl
Publicatiedatum: