Meat Your Own en Vers & Fijn gaan samenwerken
Meat Your Own heeft voor Vers & Fijn gekozen, vanwege de uitstekende voorwaarden, optimale klantgerichtheid en met name de duurzame wijze van distributie, die qua bedrijfsfilosofie goed aansluit op de kernwaarden van Meat Your Own.
Jan de Wilt en Muhanad Alsalhi.
Jan de Wilt, coördinator van innovatie Meat Your Own: "We willen de boer ondersteunen om eerlijk prijs te krijgen voor zijn vlees en consument de mogelijkheid te geven voor een duurzame keuze. De samenwerking met Vers & Fijn, met haar fijnmazige landelijke distributie netwerk, maakt dit nu mogelijk op een wijze die het beste bij ons past."
De foodmarkt is enorm in ontwikkeling en zeker de E-commerce food zal de komende jaren een fikse groei realiseren. "De consument stelt steeds hogere eisen aan hun voedsel, van transparantie in de keten tot een beter ambachtelijk en gezond product, dichtbij geproduceerd. Vers & Fijn biedt de logistieke fijnmazige koelvers oplossingen voor de toekomst", aldus Leo Nolen directeur van Vers & Fijn. "Een efficiënt distributienetwerk met een goed IT platform is bepalend om uiteindelijk de consument optimaal en klantgericht te bedienen", vult compagnon directeur Muhanad Alsalhi aan.
Voor meer informatie:
Jan de Wilt
Meat Your Own
06 48131103
Muhanad Alsalhi
Vers & Fijn BV
06 81017188
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-06-05 Drie jaar undercover in de bio-industrie en vervolgens zelf verdacht van dierenmishandeling
- 2023-05-30 Voor iedere zeug een eigen bungalow
- 2023-05-25 Jersey rundvlees binnenkort ook bij 5 Odin winkels in Amsterdam
- 2023-05-10 Duitsland: Nieuwe veehouderijplannen hebben biologische varkenshouders te weinig te bieden
- 2023-05-10 Onderzoek rond reductie ammoniakemissies in de biologische veehouderij
- 2023-05-04 Mestoverschot? Niet in de biologische sector
- 2023-04-26 Nieuw boek bepleit arbeidsrechten voor dieren
- 2023-04-13 "Overconsumptie van rood vlees resulteert in veel extra gezondheidszorgkosten"
- 2023-03-31 Droge worst van zoetwateroesters
- 2023-03-07 Jersey stieren verkennen nieuwe hellingstal
- 2023-03-03 Bekertje bodem voor bioscoop-bezoekers
- 2023-03-01 Stressvrij slachten belangrijkste principe voor mobiele dodingsunit
- 2023-02-24 Rapport: ongeveer 12 procent veehouderijen heeft keurmerk
- 2023-02-20 Keuze voor biologisch vlees levert de Voedselbank cheque van 1500 euro op
- 2023-02-16 Volledig Duitse biologische varkensvleesketen met succes gelanceerd
- 2023-02-10 AR wil verder groeien in biologisch en neemt productielocatie over
- 2023-02-01 Nieuwe financieringsronde Beter Boeren
- 2023-01-30 Ketenkennisdialoog 'De smaken van duurzamer varkensvlees': 1 februari
- 2023-01-18 Biologisch tot op het bot: bouillons met een duurzaam verhaal
- 2023-01-17 Henk en Klaas willen je graag iets vertellen