Meat Your Own en Vers & Fijn gaan samenwerken

Meat Your Own en Vers & Fijn gaan de samenwerking met elkaar aan. Het doel van Meat Your Own is het eerlijk vlees direct van de boer mogelijk te maken voor een groter groep consumenten. Zo krijgen de boeren een eerlijke prijs en de consumenten een duurzame keuze. Transparantie en korte ketens zijn de kern. Op www.meatyourown.nl vertellen de 125 boeren (onder meer diverse biologische boeren) over hun bedrijf en kunnen consumenten hun vlees bestellen. Meat Your Own is een initiatief van innovatie, agro & natuur van ministerie van economische zaken. Vers & Fijn is een logistieke dienstverlener gespecialiseerd in fijnmazige en geconditioneerde distributie van food alsmede het logistiek ervan.

Meat Your Own heeft voor Vers & Fijn gekozen, vanwege de uitstekende voorwaarden, optimale klantgerichtheid en met name de duurzame wijze van distributie, die qua bedrijfsfilosofie goed aansluit op de kernwaarden van Meat Your Own.


Jan de Wilt en Muhanad Alsalhi.

Jan de Wilt, coördinator van innovatie Meat Your Own: "We willen de boer ondersteunen om eerlijk prijs te krijgen voor zijn vlees en consument de mogelijkheid te geven voor een duurzame keuze. De samenwerking met Vers & Fijn, met haar fijnmazige landelijke distributie netwerk, maakt dit nu mogelijk op een wijze die het beste bij ons past."

De foodmarkt is enorm in ontwikkeling en zeker de E-commerce food zal de komende jaren een fikse groei realiseren. "De consument stelt steeds hogere eisen aan hun voedsel, van transparantie in de keten tot een beter ambachtelijk en gezond product, dichtbij geproduceerd. Vers & Fijn biedt de logistieke fijnmazige koelvers oplossingen voor de toekomst", aldus Leo Nolen directeur van Vers & Fijn. "Een efficiënt distributienetwerk met een goed IT platform is bepalend om uiteindelijk de consument optimaal en klantgericht te bedienen", vult compagnon directeur Muhanad Alsalhi aan.

Voor meer informatie:

Jan de Wilt
Meat Your Own
06 48131103

Muhanad Alsalhi
Vers & Fijn BV
06 81017188

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.