Fotoreportage - Proeverij Kroon en Natudis trekt recordaantal bezoekers

Tholen - Op het landgoed Heerlijkheid de Mariënwaerdt in Beesd vond maandag 16 november de jaarlijkse proeverij van Kroon en Natudis plaats. Leveranciers en klanten kwamen samen in de Hooge Schuur op het landgoed. Rymke Keijzer geeft namens Kroon Biologische Verswaren aan dat de proeverij ontzettend geslaagd was. "We hebben heel veel enthousiaste reacties gehad. Dit was de drukste editie tot nu toe. Ik schat het aantal bezoekers op 250", aldus Rymke. Het was de vierde editie van de proeverij, voor de derde keer organiseerde Kroon het evenement samen met Natudis.

Biojournaal maakte een fotoreportage van de 'Proeverij van de Natuur'. Klik hier om de fotoreportage te bekijken.


Onder meer FZ Organic Food, Ekoland, Weerribben Zuivel en TerraSana presenteerden hun producten.

Ongeveer veertig leveranciers presenteerden hun producten aan de bezoekers van de Proeverij. Diverse leveranciers stonden voor de eerste keer op de 'Proeverij van de Natuur', omdat de producten bijvoorbeeld eerder dit jaar opgenomen zijn in het assortiment van in het assortiment van Kroon Biologische Verswaren of Natudis. Andere leveranciers kozen er voor om naeen geslaagde eerdere deelname weer van de partij te zijn.


Zuiver Zuivel, Bastiaansen Bio Kaas, Biostee en Landgoed Mariënwaerdt.

Bij alle leveranciers viel iets te proeven, dit zorgde voor wat extra beleving. Voor veel aanwezigen was het ook een mooie gelegenheid om terug te blikken op het afgelopen jaar. Men kon onder meer proeven van de gerechten uit de kerstbox, die ook dit jaar weer in de Natuurwinkels aangeboden kan worden.De Proeverij van de Natuur werd voorafgegaan door de jaarlijkse Natuurwinkel-bijeenkomst en de Groothandelsdag. Rymke: "Het mooie is dat de winkeliers tijdens de proeverij nog langer de gelegenheid hadden om bij te praten en met elkaar te overleggen. En doordat de winkeliers al op het landgoed aanwezig waren, was het meteen heel druk op de proeverij, waardoor de sfeer er meteen goed in kwam."

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.

Voor meer informatie: info@kroonbiologisch.nl of verkoop@natudis.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.