Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nu ook veganistische maaltijdenbox van De Vegabox

De heren van De Vegabox gaan de steeds groter wordende groep veganisten in ons land bedienen met De Veganbox. Hetzelfde concept en filosofie dan bij de vegetarische maaltijdenbox maar dan met enkel plantaardige producten. Ook hier geldt: Minimaal 80% biologische producten.


Op de foto's enkele gerechten van De Vega(n)box.

De mannen achter De Vegabox, Remco Peters (27) en Mario Bosveld (27), timmeren sinds begin deze maand hard aan de weg met hun vegetarische maaltijdenbox. "De eerste boxen zijn fantastisch ontvangen", aldus Mario. Veel positieve reacties, maar ook kritische. Wat vooral gewaardeerd wordt is de vrijblijvendheid: Geen abonnement en men kan zelf de bezorgdag kiezen. Ook de kritische reacties zijn welkom bij de ondernemers; "Wij bedenken de box, maar onze klanten moeten ermee koken. Het is dus prettig wanneer wij opbouwende feedback krijgen zodat wij onze boxen en service kunnen verbeteren. Dat houdt ons scherp", vertelt Remco.



Een groot aantal reacties was afkomstig van veganisten met het verzoek een veganistische maaltijdenbox te lanceren. Deze ambitie was er al bij de heren, maar stond in de planning voor volgend jaar. Naar aanleiding van de reacties hebben zij echter besloten direct te starten met De Veganbox. Dat heeft even wat voeten in de aarde gehad maar zij zijn blij met het eindresultaat.



Voor de veganistische box zijn Remco en Mario een samenwerking aangegaan met Provamel, de biologische aanbieder van sojaproducten. In de Vegabox zitten geen kant-en-klare vleesvervangers en dat gaat ook niet gebeuren bij de Veganbox. Daarom zijn de mannen erg blij met de samenwerking met Provamel. Dit geeft hen veel nieuwe mogelijkheden qua receptuur. Omdat de heren een gezond voedingspatroon belangrijk vinden, werken zij samen met een diƫtist. De Veganbox is vanaf nu te bestellen via www.devegabox.nl en beschikbaar voor 2, 3 en 4 personen.



Voor meer informatie:

Remco Peters en Mario Bosveld
De Vegabox
06 54932022
info@devegabox.nl
www.devegabox.nl
Publicatiedatum: