Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Heavenly Pure breidt assortiment True Organic of Sweden uit

'Al you need is me' en 'Undercover Agent' onderweg naar Nederland

Natuurlijke huidverzorgingsproducten met zo min mogelijk ingrediënten, maar met maximaal resultaat. Geen onnodige vulstoffen maar ingrediënten die écht wat voor de huid doen. Webwinkel Heavenly Pure introduceert deze bijzondere producten van True Organic of Sweden in Nederland en België.

Wat je op de huid gebruikt, komt uiteindelijk in de bloedbaan terecht. Daarom gebruikt True Organic of Sweden uitsluitend de meest pure, gecertificeerde ingrediënten. Deze werken met elkaar samen en versterken elkaar, waardoor de huid optimaal verzorgd wordt. De lijn bestaat uit twee producten: een allround vochtinbrengende crème genaamd ‘All You Need Is Me’ en een natuurlijke deodorant ‘Undercover Agent’.All You Need Is Me

De naam zegt het eigenlijk al; All You Need Is Me is een crème die op talloze manieren te gebruiken is. Het maakt de huid zacht, soepel en gehydrateerd, kalmeert de geïrriteerde huid en geeft verlichting bij zonnebrand. Last van droge nagelriemen, hielen, ellebogen of lippen, ook dan biedt All You Need Is Me uitkomst. "Een absolute musthave dus, die diverse producten in het badkamerkastje overbodig maakt", aldus Heavenly Pure over de producten.

"All You Need Is Me bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten, waarvan 95% organisch gecertificeerd is. Deze crème wordt vergeleken met de 8 hour cream van Elisabeth Arden, maar dan volledig natuurlijk. Niet voor niets heeft de crème in Zweden al vele awards gewonnen".

Natuurlijke deodorant

Een natuurlijke deodorant die echt werkt, het lijkt te mooi om waar te zijn. Gelukkig bewijst Undercover Agent het tegendeel. Deze unisex deodorant bestaat voor 99% uit natuurlijke ingrediënten en is vrij van synthetisch aluminium en alcohol.

Geen plastic verpakkingen

Niet alleen de verzorgingsproducten zijn van hoge kwaliteit, dat geldt ook voor de verpakking. Het kan immers niet zo zijn dat de producten natuurlijk en milieuvriendelijk zijn, maar de verpakking alsnog belastend is voor het milieu. Daarom zijn de verpakkingen gemaakt van suikerriet, in plaats van plastic. Het lijken gewone plastic tubes, maar ze zijn gemaakt van materiaal afkomstig van 100% vernieuwbare bronnen. Een unieke, milieuvriendelijke verpakking.

Over Heavenly Pure

De volledige productlijn van True Organic of Sweden is verkrijgbaar bij Heavenly Pure. Deze Nederlandse webshop verkoopt uitsluitend biologische en natuurlijke huid- en haarverzorgingsproducten. Alleen de beste merken en de mooiste producten worden geselecteerd, waarbij kwaliteit en luxe altijd voorop staan.

Meer informatie: www.heavenlypure.com
Publicatiedatum: