Beurs toont trends op bio-markt

Natexpo 2015: 18-20 oktober in Parijs

Van 18 tot en met 20 oktober 2015 komen professionals uit de hele wereld bijeen op de Natexpo 2015 in Parijs. Dit is een beurs waar de trends op de biologische markt gepresenteerd worden. Op deze beurs kan men informatie inwinnen over biologisch voedsel, 'health food', voedingssupplementen, bio-cosmetica en ecovriendelijke producten. De beursoppervlakte is dit jaar met 10 procent toegenomen en er staan meer dan 600 exposanten. De beursorganisatie verwacht 12.000 bezoekers uit meer dan 60 landen.

In 2013 steeg de omzet van Franse biologische verwerkings- en productiebedrijven met 14 procent gestegen naar zo'n 2,86 miljard euro. Bovendien introduceerden vier van de tien bedrijven nieuwe producten op de markt. In Frankrijk krijgen bio-producten, net als in andere landen, een steeds belangrijkere rol in de consumentengewoonten. De waarde van de Franse bio-voedselmarkt werd aan het eind van 2014 geschat op 5 miljard euro. Dit betekent een stijging van 10 procent ten opzichte van 2013.Tijdens de beurs worden ook voor de tiende keer 'The Natexpo Awards' uitgereikt. Hiermee worden de meest innovatieve producten beloond. De ceremonie zal plaatsvinden op maandag 19 oktober. Er is daarbij aandacht voor 12 nieuwe producten die in 2015 geïntroduceerd zijn. In 'The New Product Gallery' kunnen bezoekers de nieuwe producten van de exposanten bekijken.

De beurs is verdeeld in vier sectoren, namelijk: Organic & Tasty: voedsel en wijnen, Health & Fitness: 'health food' en voedingssupplementen, Natural Beaty: cosmetica en verzorgingsproducten en Eco-friendly solutions met accessoires en huishoudproducten.

Voor meer informatie: www.natexpo.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.