Groene Hart-streekproducten nu bij alle Jumbo's in Woerden

De Groene Hart Winkel breidt haar klantenkring steeds verder uit. De streekproducten (waaronder ook diverse biologische producten) staan inmiddels in de schappen bij alle drie de Jumbo's in Woerden: Tournoysveld, Snel en Polanen en nu ook Molenvliet.

De supermarkten bieden de Groene Hart-producten in hun winkels aan in een speciaal streekproductenschap. "Op deze manier komen steeds meer mensen in aanraking met ambachtelijke producten uit hun eigen streek", aldus Mariëtte Kooijman, locatiemanager van de Groene Hart Winkel. "Er is vraag naar en de producten zijn puur en lekker."

De winkel levert ook aan enkele supermarkten buiten Woerden, zoals in Harmelen, Oudewater en Zegveld. "Voor de supermarkt zit het gemak in het feit dat ze bij onze winkel alles kunnen bestellen, en niet elke producent afzonderlijk hoeven te benaderen", zegt Kooijman. "Wij leveren de bestelling ook bij hen af." Natuurlijk zijn de klanten ook welkom in de Groene Hart Winkel zelf aan de Meulmansweg. Daar kan men ook cadeaupakketjes laten maken of cadeaubonnen kopen.

Klik hier om naar de website te gaan.
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven