Zaterdag 13 juni:

Nieuwe editie van 'Baarn gaat Biologisch'

Na twee succesvolle markten vorig jaar, lijkt een nieuwe traditie geboren: zaterdag 13 juni van 11-16 uur vindt voor de derde keer 'Baarn gaat Biologisch op de Brink' plaats. Naast marktkramen waar de bezoekers kunnen kennismaken met biologische producten, zijn er proeverijen en kinderactiviteiten.

Initiatiefnemer Danielle Schols van Good Food-events bemerkt een groeiend enthousiasme voor de Baarnse biologische markt, die zij samen met Natuurwinkel De Smaak van Echt organiseert. "De markt is niet alleen voor mensen die al regelmatig biologische producten gebruiken. Juist ook consumenten die bewust bezig zijn met gezonde voeding, die smaak en kwaliteit voorop stellen, komen op de markt aan hun trekken", volgens Daniëlle.Van brood en kaas tot fruit en delicatessen

Ook deze keer is er een grote variatie van producten te verkrijgen. Van 11:00-16:00 uur vindt u onder andere biologische groenten en fruit, eieren, overheerlijke Nederlandse en Griekse kazen, authentieke broden, bijzondere paddenstoelen, heerlijke kruidendrank, biologisch vlees, de lekkerste jams en verfijnde delicatessen. De standhouders zijn stuk voor stuk bevlogen mensen die het verhaal achter hun producten graag met u delen.

Ook leuk voor kinderen

Speciale aandacht is er voor de jonge marktbezoekers. Kinderen zijn van harte welkom om hun eigen smoothies te maken met verse biologische producten, zoals bijvoorbeeld aardbeien, kokossap en bananen.

Ook kunnen kinderen zelf zogeheten 'Blije Bijen Ballen' maken: een soort 'zaadbom' die op een verloren stukje land (bijvoorbeeld de berm) voor bijen aantrekkelijke bloeiende bloemen laat opkomen. Zo zorgen we samen voor 'Blije Bijen' en een goede bijenstand.

Voor meer informatie:

Danielle Schols
GoodFood-events
06 2221314
danielle@goodfood-events.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.