Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gladde en zachte huid met nieuwe eco-scheerolie van Amanprana

Een rode, geïrriteerde huid na het scheren is vanaf nu verleden tijd. Amanprana introduceert namelijk de Razoli scheerolie, voor mannen én vrouwen. In een handomdraai is de huid super glad en zacht. Bovendien zijn irritaties, jeuk, bultjes of uitslag na het scheren absoluut verleden tijd.

Zowel mannen als vrouwen hebben na het scheren regelmatig last van een rode, geïrriteerde huid, jeuk, rode bultjes of zelfs uitslag. Vaak wordt dit veroorzaakt door botte scheermesjes en het gebruik van chemische verzorgingsproducten. De nieuwe biologische Razoli scheerolie van Amanprana is speciaal ontwikkeld om dit te voorkomen. De olie verzorgt en herstelt de gevoelige huid. Na de scheerbeurt voelt de huid niet alleen glad, maar ook super zacht en verzorgd aan.



Gladde benen en oksels en perfect glad 'down there'

Vrouwen zijn dagelijks even veel bezig met scheren als mannen. Ze willen graag mooie gladgeschoren benen en oksels. Zeker nu de zon zich vaker laat zien en de rokjes en jurkjes weer uit de kast gehaald worden. Ook de intieme delen worden daarom extra mooi verzorgd. Het fijne aan de Amanprana Razoli Vrouw is dat deze op elke plek van het lichaam gebruikt kan worden, dus ook down there. De scheerolie is afgestemd op de vrouwenhuid, die vraagt om aangepaste ingrediënten. Met de Razoli scheerolie kunnen vrouwen zich gladder en gezonder scheren. Een rode, geïrriteerde huid is verleden tijd. De scheerolie voor vrouwen kost 34,95 euro voor 100 ml.



3 in 1 scheerolie

Voor veel mannen is scheren een dagelijkse bezigheid. Niet altijd een leuk klusje, maar dankzij de Razoli 3 in 1 scheerolie is het in een handomdraai gebeurd. De 3 in 1 scheerolie creëert een gladde barrière tussen de huid en het scheermes. Hierdoor gaat het scheren sneller en makkelijker en is het resultaat zachter en gladder. Doordat het scheermesje makkelijker over de huid glijdt worden sneetjes en krasjes voorkomen. De kokos-, olijf- en rode palmolie zorgen – samen met de zeven essentiële oliën – voor een goede verzorging, voeding, bescherming en zachte parfumering van de huid. Een scheercrème, scheerzeep of aftershave zijn hiermee overbodig. De scheerolie voor mannen kost 27,95 euro.



Bewuste ingrediënten

Alle producten van Amanprana zijn biologisch, plantaardig en eetbaar. Zo ook de Razoli scheerolie. Deze bevat ingrediënten die de gevoelige huid verzorgen, verzachten en beschermen tegen invloeden van buitenaf. De antibacteriële eigenschappen voorkomen ontstekingen, die na het scheren kunnen ontstaan. Daarnaast stimuleert deze scheerolie de doorbloeding, waardoor er een goede stofwisseling en afvoer van afvalstoffen mogelijk is. Doordat de scheerolie tevens ingrediënten bevat die dode huidcellen verwijderen, voelt de huid na de scheerbeurt zijdezacht aan.

Over SoloBioMooi

Alleen biologische, eco- en natuurlijke verzorgingsproducten worden opgenomen in het assortiment van SoloBioMooi. De webwinkel heeft unieke leveringsvoorwaarden en hanteert een niet goed, geld terug garantie op eco cosmetica. Dus ook nadat het potje of de tube is geopend, kan het product worden teruggestuurd.

Voor meer informatie: www.solobiomooi.nl
Publicatiedatum: