Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Geweldig om te zien wat men met de informatie doet"

De Groene Kookacademie barst van de ideeën

Tholen – De docenten van De Groene Kookacademie willen de studenten laten ervaren hoe leuk natuurvoeding is. Ook leren ze hen hoe ze in de basis goed kunnen koken om hun vitaliteit en creativiteit te ondersteunen. De studenten moeten uiteindelijk zelf thuis aan de slag kunnen gaan met lekkere, gezonde biologische en vegetarische gerechten. Marion Pluimes: "Het is heel fijn om te merken hoeveel mensen we al geïnspireerd hebben. Het is geweldig om te zien dat de mensen echt wat met de door ons gegeven informatie doen. Deze feedback is het grootste compliment. Leuk is ook dat wij op onze beurt zelf ook nog zo vaak geprikkeld worden door onze studenten."


Linksboven Marion (zonder schort) en rechtsonder Peter met een aantal studenten.

Marion en Peter (Marion runt De Groene Kookacademie samen met Peter van Berckel) hebben nog volop ideeën voor de toekomst. "Zo zijn we bezig met een aantal leuke concepten maar wat dat precies is gaan we nog niet verklappen", laat Marion weten.

Verder zou ze graag professionele koks uit het middensegment les geven. "Er kan nog zoveel gewonnen worden op het gebied van vegetarisch koken. We willen de koks graag helpen om meer variatie op de kaart te brengen." Daarnaast merkt Marion dat in blogs over voeding en koken niet altijd de juiste informatie gegeven wordt. "Ik vind het erg belangrijk dat de informatie in deze blogs voedingstechnisch en vooral kooktechnisch klopt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vraag hoe je olie moet verhitten."

Voor meer informatie:

De Groene Kookacademie
Secretariaat:
Oranjeboomplein 7
4812 AJ Breda
076 5153809
Leslocatie: Amersfoort/Breda
[email protected]
www.groenekookacademie.nl