Your Organic Nature, een biologische gewoonte voor het hele gezin

In de komende maanden waait er een frisse wind door de schappen van de klanten van Udea. Udea heeft namelijk een nieuw merk aan het assortiment toegevoegd: Your Organic Nature!

Persoonlijke uitstraling, passend bij uw speciaalzaak

Your Organic Nature bestaat uit meer dan 150 biologische producten voor het hele gezin. Lekkere producten met de juiste ingrediënten van betrouwbare biologische kwaliteit. En dat met een persoonlijke en bijzonder vrolijke uitstraling die uitstekend bij speciaalzaken past en van ieder 'tafeldek-moment' een feestje maakt. Wie wordt daar nou niet blij van? De producten komen in veel categorieën terug. Zo komen er onder andere sappen, melen, crackers, fruitbeleg, pizza's, bouillons, soepen, noten, zaden, granen en nog veel meer.

Overgangsfase

Een groot deel van het beoogde assortiment is inmiddels bestelbaar. Benieuwd naar de rest? Dit vraagt nog om een tikkeltje geduld. De producten van Your Organic Nature zullen producten van het merk Healthy Planet gaan vervangen. Dit is een flinke klus die, gezien de huidige verpakkingsvoorraden, niet in een keer kan worden doorgevoerd. De groothandel wil ook geen verpakkingen onnodig weggooien en het milieu daarmee belasten. Daarom stromen de producten stapsgewijs in.

Neem voor meer informatie contact op met de verkoopafdeling van Udea: 0413 256700. 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.