Cursus 'Kwantum Landbouw' start in juni

Gaia Sira organiseert in samenwerking met Henk Kieft voor de tweede keer de cursus 'Kwantum Landbouw'. De cursus gaat over twee fundamentele vernieuwingen in landbouwtechnieken. Dat zijn enerzijds technieken die zich richten op elektromagnetische invloeden en anderzijds het bewustzijn van waaruit met dier, plant en bodem wordt gewerkt. Beide vernieuwingen kunnen zowel de opbrengst aanzienlijk vergroten en ook de duurzaamheid van de sector aanzienlijk versterken. Beide technieken vragen echter ook om nieuw inzicht in levensprocessen en de beïnvloeding daarvan. De vernieuwing vraagt om vele stappen verder te gaan, namelijk naar het verkennen van de mogelijkheden met chaostheorie, neurobiologie en kwantumvelden.De cursus is bedoeld voor mensen die interesse hebben in het verkennen van de inmiddels bestaande praktijk, de mogelijkheden en de maatschappelijke relevantie van deze nieuwe technieken. Alle onderdelen worden verzorgd door Henk Kieft in samenwerking met een boer(in) die de besproken technieken in de eigen bedrijfsvoering toepast en onder supervisie van het landelijke Netwerk Energetische Landbouw. Henk heeft van 2004 tot 2007 in opdracht van dit Netwerk een mondiale verkenning uitgevoerd naar deze technieken.

Datum: vanaf 19 juni 10 dagen (1 dag per maand); alle dagen zijn van 10:00-17:00 uur. Locatie: centraal in Nederland, meestal bij melkveebedrijven in en om Wageningen. Informatie en opgave: info@gaiasira.nl, tel 06 42383361.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.