Natudis kijkt terug op een succesvol 2014

Het jaar 2014 is voor de Natudis-organisatie een afwisselend maar succesvol jaar geweest.

In het voorjaar heeft de overdracht van de aandelen in Natudis plaatsgevonden van Wessanen aan Vroegop Ruhe en Co BV. De succesvolle overgang naar een meer marktgerichte organisatie was al enige tijd eerder ingezet. Gedurende het jaar 2014 hebben de ontwikkelingen bij het bedrijf de bevestiging gegeven dat dit zich heeft voortgezet. Natuurwinkel kende een gestage uitbreiding van het aantal winkels en verdere uitrol van het v/d Natuur-concept. De omzet aan de overige klanten is eveneens fors gestegen.

De verwachting lijkt gerechtvaardigd dat deze positieve trend het komende jaar zal worden voortgezet. In 2015 zal Natudis zich hiermee verder ontwikkelen tot een slagvaardige, marktgerichte organisatie.

Als groothandel en retailer v/d Natuur is Natudis klaar voor weer een nieuw jaar vol met kansen, mogelijkheden en creatieve ideeën om samen met de ondernemers, klanten, leveranciers en partners het gebruik van natuurvoeding en natuurlijke voeding te stimuleren. Door de beste producten aan te bieden die de natuur ons geeft - zowel in DKW als in het versaanbod - en winkels waar Natudis kan laten voelen, proeven en delen in al het moois dat de natuur te bieden heeft. Met een compleet assortiment pure producten v/d Natuur, informatie over herkomst, productiewijzen van telers en producenten en de magische verhalen van de natuur zelf.

Natudis wenst iedereen een stralende kerst en een sprankelend en gelukkig nieuw jaar.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven