Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gaaf Groen-beurzen groeien als kool

Na anderhalf jaar hard werken is Gaaf Groen klaar om door te starten in 2015 met drie mooie evenementen. Twee relatief kleine beurzen in de Hortus Alkmaar op 3 mei en 30 augustus en een hele grote beurs met meer dan 200 deelnemers in De Uithof in Den Haag in het weekend van 20 en 21 juni 2015.

De hoofdthema's van de beurzen zijn biologisch tuinieren en natuurvoeding. Daarnaast krijgen alle thema's voor een duurzaam leven een ruimte op de beurs, zoals mobiliteit, energie, ecologische kleding, groen bouwen & verbouwen en kinderen & opvoeding.

Daarnaast zullen er themapleinen zijn over eetbare wilde planten met onder andere Marion de Kort van 'Gratis gezondheid'. Marion presenteert haar boek 'Eetbare wilde planten' en een nieuw boek met recepten van eetbare wilde planten dat in februari 2015 uitkomt. Gaaf Groen is in bespreking met diverse andere 'wildplukkers' om hun boeken en materialen te presenteren.Uitgeverij Schildpad boeken komt met boeken uit de Anastasia-reeks en andere uitgaven. De beursorganisatie stelt ruimte beschikbaar voor mensen die geïnteresseerd zijn in Anastasia-dorpen en andere vormen van eigentijdse samenleving. Zo zullen ook alle ecodorpen uitgenodigd worden om deel te nemen, zodat de leden elkaar op de beurs kunnen ontmoeten.

Gaaf Groen nodigt met name ook leden van amateurtuindersvereningen uit om de beste biologische kwekers, zadenhandelaren en bedrijven met tuingereedschap te leren kennen. Daarnaast is er alle ruimte voor eigentijdse thema's en samenwerkingen. De organisatie ontvangt graag uw voorstellen en idee├źn om de Gaaf Groen Beurs als ontmoeting voor alle bewuste Nederlanders vorm te geven.

Voor meer informatie: www.gaafgroen.nl
Publicatiedatum: