Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Twee natuurvoedingswinkels genomineerd

Wie wordt de Lokale Held van Nederland?

Het verse brood van de bakker in de buurt. De glimlach van de barista van de plaatselijke koffiezaak. De kapper waar je al jaren over de vloer komt en de slager bij wie je altijd even binnenloopt. Deze en vele andere winkeliers maken een winkelstraat aantrekkelijk en verdienen extra aandacht. Daarom organiseert ING de Lokale Helden Verkiezing 2014.Van 29 september tot 15 november hebben bezoekers een stem uitgebracht op de 78 ING-kantoren. Hieruit kwamen 78 winnaars die tijdens een feestelijke bijeenkomst de officiƫle oorkonde Lokale Held hebben ontvangen. Twaalf Lokale Helden dingen mee naar de prestigieuze titel Lokale Held van Nederland. Per provincie hebben de Helden met de meeste stemmen van de provincie de mogelijkheid stemmen te werven via deze Facebook tab. Stem nu op jouw favoriete lokale ondernemer!

Twee van de Lokale Helden hebben een zeer hoog bio-gehalte. Dit zijn:

BioMarkt Amsterdam - "Er valt bij ons altijd wel iets te beleven aan nieuwe smaken. Ons aanbod in biologische boodschappen en specialiteiten is bijzonder te noemen."

De Groene Winkel Zeist - "Wij doen wat we leuk vinden en waar we zelf achter kunnen staan, maar proberen dit steeds vanuit het gezichtspunt van de klant gestalte te geven."

Klik hier voor meer informatie.
Publicatiedatum: