TerraSana Notenpasta op landelijke televisie

Dinsdag 25 november aanstaande om 13:30 is TerraSana te gast bij het populaire lifestyle programma RTL 4me. Trudy Pannekeet van TerraSana presenteert daar de verschillende soorten notenpasta in de nieuwe huisstijl van TerraSana. De nieuwe 3-Mix en fijnere pindakaas worden geproefd. Ook maakt Trudy voor presentatrice Chimène van Oosterhout en Almar Fernhout van De Betere Wereld een heerlijk voedzame smoothie met pindakaas.

Positive Eating

Steeds meer mensen zijn op zoek naar echte voeding, voeding waar je blij van wordt, voeding die je echt voedt. In het TV programma 4me zijn gezondheid & lifestyle de belangrijkste onderwerpen. De Betere Wereld nodigt in elke uitzending een van haar biologische partners uit. Voor aankomende uitzending is TerraSana uitgenodigd om te vertellen over Positive Eating en over haar pure notenpasta’s.TerraSana notenpasta’s zonder toevoegingen

TerraSana notenpasta’s worden met trots in huis zelf gemaakt. 100% puur. Puurdere producten dan de notenpasta’s zijn er welhaast niet te vinden. 100% vermalen noten in een potje, maar hoe je ze maalt, welke noten je gebruikt en hoe je ze brandt dat maakt wel veel uit. Om dat pure in grip te hebben, doet TerraSana dat dus zelf. In de geheel vernieuwde productieruimte worden de noten, zaden en pinda’s zorgvuldig en extra fijn vermalen en afgevuld. TerraSana gebruikt noten met de hoogste kwaliteit zodat ze zeker zijn van de juiste pure smaak. Dat is zeer belangrijk. Want toevoegingen, daar doen ze niet aan.

Met deze vernieuwde lijn wil TerraSana een beetje vrolijkheid en kwaliteit brengen in het notenpasta schap. Kleurrijk, helder en aantrekkelijk. Passend bij deze categorie producten. Met recht Positive Eating. Alle reden voor De Betere Wereld om TerraSana uit te nodigen voor het Lifestyle programma 4me.Raamposter

TerraSana heeft speciaal voor winkeliers een raamposter ontwikkeld, zodat ze alle voorbijgangers aan de winkel en klanten in de winkel op de TV uitzendingen attent kunnen maken. Deze is hier te downloaden.

Uitzendingen

- dinsdag 25 november om 13:30 uur op RTL4
Herhalingen:
- zondag 30 november om 15:30 uur op RTL5
- zaterdag 6 december om 16:00 uur op RTL4

Kijk voor meer informatie op www.terrasana.nl of RTL.nl/4me.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.