Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mud-Race bij de biologische waterbuffels

Biologische waterbuffelboerderij De Stoerderij organiseert in samenwerking met Vair Varkenshuis op zondag 19 oktober aanstaande een stoere Mud-Race. Voor iedereen een unieke kans om op sportieve wijze kennis te maken met het modderige leven van waterbuffels en va(i)rkens.

De start is om 12:00 uur bij De Stoerderij in Breugel, alwaar rennend een modderparcours wordt afgelegd, daarna op (eigen) fiets over de openbare weg naar de Rijtvenweg, het perceel waar de stoere stieren komende winter zullen verblijven. Ook daar wordt een modderparcours uitgezet waar de deelnemers te voet doorheen buffelen. Daarna de overtocht op de fiets naar Keldonk waar bij Vair het laatste modderparcours genomen wordt. Daar is ook de finish en daarna is er een Mud-Afterparty onder het genot van een hapje en drankje.

Toeschouwers zijn van harte welkom, maar de organisatoren zoeken vooral stoere deelnemers. Momenteel zijn er 21 inschrijven, maar dat moeten er toch minstens 50 worden. Aanmelden kan via deze link.

Publicatiedatum: