Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ambassadeur Glemmer Kids 2014

Geslaagde Groene Smoothie Cocktail Party van Ecoshop Helder

Ecoshop Helder was van de partij op Glemmer Kids, tijdens het Glemmer Beach festival dat van 21 tot en met 24 augustus gehouden werd in Lemmer. Marran Helder doet verslag: "Glemmer Kids was dit jaar wederom een grandioos succes. Met tal van activiteiten konden de kids zich vermaken, zo ook bij de stand van Ecoshop Helder, tevens ambassadeur van Glemmer Kids, waar een ware Groene Smoothie Cocktail Party plaats vond. Zo'n 70 kinderen hebben deze dag kennis gemaakt met een groene smoothie, welke bestaat uit fruit met bladgroenten."



"De kinderen konden deze zelf gaan maken én opdrinken. Een beetje vreemd natuurlijk, zo'n groen drankje, maar mega gezond en toch wel erg lekker, zo waren de reacties. Het aanbod biologisch en ambachtelijk was dit jaar beter vertegenwoordigd op Glemmer, zo stond er een biologische snackkraam en konden de gasten ambachtelijk ijs eten. Festivals besteden er gelukkig steeds meer aandacht aan dat er verantwoord gegeten kan worden."



Voor meer informatie en meer foto's: www.ecoshophelder.nl
Publicatiedatum: