Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Alnatura gaat nieuw hoofdkantoor bouwen

Het hoofdkantoor van Alnatura is al 25 jaar gevestigd in Birkenbach (zuiden van Hessen). Aangezien het aantal werknemers van vier in 1989 naar de huidige 370 werknemers toegenomen is, als gevolg van de sterke groei van het bedrijf, werd de afgelopen twee jaar voor diverse afdelingen externe kantoorruimte in Alsbach gehuurd. Daarom laat Alnatura nu een nieuw kantoorgebouw bouwen in Damstadt. "We vertrekken zonder twijfel uit Bickenbach. Onze nieuwe locatie in Damstadt past bij de verdere ontwikkeling van Alnatura. Met name de natuurlijke locatie en een goede toegang tot het openbaar vervoer waren belangrijke criteria voor ons", zegt Götz Rehn, oprichter en CEO van Alnatura, over de geplande verhuizing naar Darmstadt.


Götz Rehn.

Het nieuwe Alnatura kantoorgebouw heeft een bruto vloeroppervlak van ongeveer 10.000 vierkante meter en biedt plaats aan 500 mensen. Het wordt gebouwd volgens de laatste milieunormen. De start van de bouw staat gepland voor het voorjaar van 2015, met oplevering in het najaar van 2016.

Voor meer informatie: www.alnatura.de
Publicatiedatum: