WK-koorts bij de waterbuffels

Heel Nederland heeft last van oranjekoorts en ook de stoere waterbuffels doen een duit in het zakje. Dit staat in de nieuwsbrief van De Stoerderij. "Soms trappen ze ook een balletje mee, in het weiland. Er ligt al tijden een hele oude voetbal bij de waterpoel en... die geven ze soms een zetje, zoals buffel Brechtje hieronder bewijst. "

"Maak je overigens geen zorgen; ze vormen totaal geen concurrentie voor Oranje. Ze kunnen er namelijk echt geen hout van. Hun kwaliteiten liggen meer bij het melk 'maken', het gras maaien in het zwembad liggen luieren.""Dat luieren in het zwembad is iets wat ze momenteel dagelijks doen. Soms om af te koelen, maar vaak ook gewoon om hun huid te bedekken met een dikke laag modder. En die modder beschermt hun dan weer tegen vliegen en andere insecten die hen lastig vallen. Slimme beesten die stoere waterbuffels!"

Voor meer informatie: www.destoerderij.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.