Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Dinsdag 24 juni:

Symposium over bewuste voeding bij Eco Fields

Denk eens na over waar je voedsel vandaan komt, dat is de boodschap van Eco Fields. Daarom organiseert de biologische kalverhouderij op 24 juni aanstaande een symposium genaamd Buitengewoon. Het symposium begint om 15:00 uur en vindt plaats op de kalverhouderij van Eco Fields te Wekerom. Het thema de voedselmoraal in combinatie met diverse gastsprekers en ludieke acties garandeert een inspirerende en interactieve middag.

Symposium Buitengewoon daagt de bezoeker uit om na te denken over de vraag waar voedsel vandaan komt. Eco Fields, uniek in het biologisch houden van kalveren, heeft als visie bewust en verantwoord te ondernemen met respect voor de dieren en het milieu. De kalverhouderij, die naast vlees ook streekproducten levert, organiseert dit jaar voor het eerst het symposium.

Gastsprekers op het symposium zijn onder meer Gerrit Grievink, Linda Hofman, Jonathan Karpathios en Annemieke Ruggenberg. Zij zullen iets vertellen over de ethische en morele aspecten van voeding. Een ludieke act zorgt voor entertainment en aansluitend het symposium serveert Eco Fields 's avonds een gratis diner. Genodigden zijn vaste klanten, eigenaren van restaurants, slagerijen en biologische supermarkten, beleidsmakers en mensen die werkzaam zijn in de voedsel-moraal gerelateerde zaken. Daarnaast zijn geïnteresseerden van harte uitgenodigd. Aanmelden kan via de website: www.ecofields.nl.

Het symposium begint om 15:00 uur en vindt plaats op de biologische kalverhouderij van Eco Fields. Adresgegevens: Matendijk 1, 6733 JD te Wekerom.

Eco Fields

In 2006 veranderde Eco Fields van een traditionele kalverhouderij naar een biologische kalverhouderij. De tot nu toe enige biologische kalverhouderij in Nederland, wil bewust en verantwoord ondernemen met respect voor de dieren en het milieu. De missie van Eco Fields is stad en platteland op een nieuwe manier dichter bij elkaar brengen, om zo de consumenten te laten proeven wat de natuur te bieden heeft.
Publicatiedatum: