Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Een superdag met heel veel blije klanten"

Bio-ondernemers presenteren zich op duurzaamheidsfestijn Bilthoven

Zaterdag 17 mei is in Bilthoven de eerste editie van NU14 van start gegaan. Bilthoven centrum werd op vele plaatsen omgetoverd tot een bruisend duurzaamheidsfestijn. Vanuit de hele gemeente presenteren bedrijven en organisaties zich aan de inwoners. Ook EkoPlaza Bilthoven was uiteraard van de partij. Ondernemer Jan Peter Oosterloo doet verslag:

"Het duurzaamheidsfestijn in Bilthoven was voor EkoPlaza een prachtgelegenheid om als duurzaamste merk te laten zien wat we allemaal in huis hebben. Het was schitterend weer, dat maakte het al feestelijk. We hadden vijf kramen van lokale leveranciers voor onze winkel: tuinderijen 'n Groene kans en Landgoed Eyckenstein, Grass2Juice met tarwegras, Kavel55 met lekkere appelsap, uitgeverij Bouillon met leuke boeken over eten en BioBakker Ahaus met heel lekker brood. Alle kramen werden goed bezocht en er werd volop geproefd en gekocht."
 


"Op het festivalterrein hadden ongeveer 30 ondernemers rondom het thema duurzaamheid kramen waarin ze lieten zien en horen wat ze te bieden hadden. Zoals repair-café, RIVM, Landwinkel en een leverancier van zonnecollectoren."
 

De EkoPlaza-stand.

"EkoPlaza nam de centrale plek in met lekker eten en drinken. In de Purple Picknick Truck werd door een professionele kok fantastisch gekookt en werd heerlijke pasta, soep en salade aangeboden. Ook konden de mensen er vruchtensap en water te drinken krijgen. De Truck bleek een prachtige basis te zijn om op zo'n festival lekker eten te laten proeven, een hele mooie uitstraling die we nog op vele festivals terug zullen zien. Daarnaast was er een kraam waarin Bakkerij Verbeek haar lekkere broden en koeken liet proeven en bij de stand van Bionade konden de nieuwe smaken worden geproefd."
 

Gezellig aan de picknicktafel.

"Het was heel intensief, een hele organisatie op zoveel plekken tegelijk, maar heel veel blije klanten, een superdag!"


Links: de broden van Bakkerij Verbeek. Rechts: Pieter, het zoontje van Jan Peter.


Het kraampje van Tuinderij 'n Groene Kans.


Proeven van de nieuwe Bionade-smaken.

Voor meer informatie: www.duurzaamdebilt.nu
Publicatiedatum: