Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuw van Vitals:

Natuurlijke B-vitaminen uit guave, citroen en heilige basilicum

Voel je je futloos en zou je je geestelijke veerkracht een boost willen geven? Ga dan eens na of je wel voldoende B-vitaminen binnenkrijgt. Veel van deze vitaminen zijn niet alleen goed voor de energieproductie en een stabiele gemoedstoestand, maar bijvoorbeeld vitamine B1 werkt ook nog eens gunstig voor het hart. En vanaf nu is er ook een vitamine B-complex dat van natuurlijke, plantaardige oorsprong is én niet synthetisch wordt gefabriceerd. De natuurlijke B-vitaminen uit Guave, Citroen & Heilige Basilicum in het product Vitamine B Complex Biologisch kunnen je helpen je gebrek aan energie te verminderen.

De diverse B-vitaminen worden steeds vaker ingezet. Niet zo vreemd, want deze vitaminen hebben nog tal van andere gezondheidsbevorderende eigenschappen. Bijvoorbeeld het bijdragen aan normaal psychologisch functioneren zoals concentratie, leervermogen en beredeneervermogen (vitamine B1, B3, B6 en foliumzuur). Ook ter ondersteuning van het normaal functioneren van het zenuwstelsel kunnen B-vitaminen helpen (vitamine B1, B2, B3 en B6). Verder dragen vitamine B2, B3, B5, B6 en foliumzuur bij aan de vermindering van vermoeidheid en wordt de energiestofwisseling bevorderd door vitamine B1, B2, B3, B5 en B6. Wanneer een hoge inname van een enkele B-vitamine nodig is, kan deze het beste gecombineerd worden met een B-complex. B-vitaminen zijn wateroplosbaar en worden niet in het lichaam opgeslagen.


Beter biologisch

De teelt voor de ingrediënten uit Vitamine B Complex Biologisch vindt plaats op een 400 hectare gecertificeerde biologische boerderij in India. Biologische voedingssupplementen zijn lang niet altijd verkrijgbaar, technisch haalbaar of betaalbaar. Vandaar dat we het nog relatief weinig zien. De actieve ingrediënten van biologische voedingssupplementen zijn gegarandeerd van natuurlijke oorsprong en niet synthetisch gefabriceerd. Daarnaast wordt bij de productie zoveel mogelijk rekening gehouden met milieu, dier en mens. In allerlei voorschriften is vastgelegd wat onder biologisch wordt verstaan, zo worden er geen chemische bestrijdingsmiddelen, kunstmest of genetisch gemodificeerde organismen gebruikt. Vitamine B Complex Biologisch is zeker vrij van gluten, lactose, soja, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Prijs, verkrijgbaarheid & gebruik

De biologische vitamine B-complex van Vitals is verkrijgbaar bij zelfstandige drogisterijen, apotheken, reformwinkels en webwinkels, evenals complementair werkende therapeuten en artsen. De verkoopadviesprijs van een verpakking met 60 capsules bedraagt 34,95 euro en is geschikt voor vegetariërs en veganisten. Gebruik: 1 capsule per dag bij een maaltijd met ruim water innemen of zoals geadviseerd. Samenstelling per capsule: 575 milligram guave-, citroen- en heilige basilicumextract (biologisch) waarvan de volgende natuurlijke B-vitaminen: 13 milligram vitamine B1 (thiamine), 12 milligram vitamine B2 (riboflavine), 20 milligram vitamine B3 (niacine), 22 milligram vitamine B5 (pantotheenzuur), 13 milligram vitamine B6 (pyridoxine) en 400 mcg foliumzuur (folaat).

Over Vitals

Bij Vitals, dat dit jaar 26 jaar bestaat, ligt in de zoektocht naar nieuwe producten het accent altijd op de onderbouwing van het beoogde effect. Vanuit deze zelfstandige en onafhankelijke positie is Vitals in staat om grondstoffen en leveranciers te selecteren die aan haar strenge normen voldoen. Het belangrijkste criterium voor supplementen is natuurlijk resultaat. Daarom hecht Vitals het grootste belang aan de puurheid en werkzaamheid van haar producten.

Voor meer informatie: www.vitals.nl
Publicatiedatum: