Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jeroen Neimeijer voorzitter sectie Oost Biologische Landbouw LTO Noord

Eveneens op 1 mei 2014 zal Jeroen Neimeijer (32) aantreden als voorzitter van de nieuw te vormen sectie Oost Biologische Landbouw van LTO Noord (provincies Overijssel en Gelderland). Vanuit deze functie zal Neimeijer ook zitting hebben in de vakgroep Biologische Landbouw.

Neimeijer runt samen met zijn vrouw een biologisch varkensbedrijf in Heino (O) en heeft ruime bestuurlijke ervaring. Hij vindt de biologische landbouw aantrekkelijk omdat er in deze sector veel verschillende en innovatieve ondernemers te vinden zijn die vooruit kijken en denken. "De sector is heel divers en vernieuwend. Dat spreekt me erg aan", zegt Neimeijer. "Ik wil me dan ook sterk maken voor het behoud van gelden voor onderzoek. Dat heeft de biologische sector nodig om innovatief en vooruitstrevend te kunnen blijven."

De invulling van de vacature voor de voorzitter van de nieuw te vormen sectie Noord Biologische Landbouw (provincies Groningen, Friesland en Drenthe) is nog niet rond. Streven is om deze voor de zomer te hebben ingevuld.

Voor meer informatie: www.ltonoord.nl
Publicatiedatum: