Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kroon en De Zaai-Ster introduceren Van 't Land Paasbrunchbox

Kroon Biologisch en De Zaai-Ster uit Amsterdam introduceert na het grote succes van de Van 't Land Kerstbox: de Van 't Land Paasbrunchbox. In samenwerking met de leveranciers is een box samengesteld waarmee men de paasbrunch tot een succes kan maken.

Achtergrondverhalen

Kroon houdt van verhalen. Verhalen vertellen over de herkomst en de mensen achter de geweldige producten in de winkel. Kroon realiseert dit op allerlei manieren, bijvoorbeeld door de speciale ontmoetingen die georganiseerd worden voor de winkels samen met de leveranciers. Het werkelijke onderscheidende van onze handel zit in de kennis die wij met elkaar kunnen overbrengen aan de consument.

Een box vol voordeel

Dat ook de producenten het belangrijk vinden om kennis over te brengen, merkt Kroon aan het grote enthousiasme waarmee is samengewerkt om de Paasbrunchbox te kunnen realiseren. De Van 't Land Paasbrunchbox is een box vol met heerlijke, biologische producten, speciaal voor de Paasbrunch. En vol met voordeel; een normale waarde van meer dan 25 euro, nu voor maar 12,50 euro. Deze mooie prijs is mogelijk door de bijdrage van onze behulpzame leveranciers. De box is alleen in de week voor Pasen verkrijgbaar en het is een op=op-actie.


Van 't Land krant

Om de consument nog beter te informeren over de achtergrondverhalen van producten en de leveranciers die de Paasbrunchbox tot stand brengen, is er een speciale Van 't Landkrant in het leven geroepen: Een aantrekkelijke krant/magazine waarin de producenten van de box uitgebreid de kans krijgen hun verhaal te vertellen. Over het familiebedrijf, het ambacht van kaasmaken, samenwerken in de keten of gewoon waarom het product zo lekker is. Alle aspecten die de producten zo interessant maken. Daarnaast is er ook nog aan de kleintjes gedacht door middel van een paar leuke knutselopdrachten.

Van 't Land box

Van 't Land maakt niet alleen themaboxen. Elke week zijn er vier verschillende boxen verkrijgbaar: de fruitbox, de kleine en grote groentenbox en de combibox. De boxen zitten elke week vol met verse groenten en fruit direct van 't land, met daarbij informatie over de teler en een heerlijk recept. Ook op de website www.vantlandbox.nl is alle informatie te vinden over de inhoud van de boxen.

De kracht van Kroon

Kroon, biologische versgroothandel, biedt een kwalitatief groentenaanbod, biologisch en Demeter, het delicatessenmerk PUUR en het meest gespecialiseerde kaasassortiment. Met een landelijke, dagelijkse distributie en een constante hoge kwaliteit is Kroon een sterke, betrouwbare en servicegerichte partner voor vele tientallen natuurvoedingswinkels in Nederland.
Publicatiedatum: