24 mei: Wereldrecordpoging biologische melk drinken

Wie doet er mee? Op zaterdag 24 mei zal tijdens de VanStreekMarkt, Purmerends eerste biologisch foodfestival, een wereldrecordpoging plaatsvinden. In samenwerking met biologische zuivelfabrikant Zuiver Zuivel nodigt de organisatie van de markt alle lokale basisscholen uit om op 24 mei om 11:00 naar de Koemarkt te komen, om samen het wereldrecord 'Biologische Melkconsumptie' te vestigen. Stelt u zich voor, een massa kinderen die tezamen een goed glas biologische zuivel drinken.

Met de wereldrecordpoging melkdrinken vraagt de VanStreekMarkt graag de landelijke aandacht voor het belang en de algehele waarde van goede, duurzaam geproduceerde zuivel. De vooruitstrevende producent Zuiver Zuivel levert dan ook de biologische melk voor de recordpoging.

Om deze wereldrecordpoging te laten slagen roept de organisatie alle lokale basisschoolkinderen op om naar de Koemarkt te komen. De school met de meeste deelnemende leerlingen wint een door Zuiver Zuivel georganiseerde educatieve uitstap naar één van haar melkveehouders.

Bron: Dichtbij.nl - Purmerend 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven