Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Yarrah: geen kerstkaarten, maar donatie aan goed doel

Tholen - Yarrah, producent van biologische honden- en kattenvoeding, heeft er net als in 2012 voor gekozen om digitale kerstkaarten te gaan versturen in plaats van gedrukte. "Met de kosten die we hiermee besparen willen we het goede doel ondersteunen. Daarom hebben we, tezamen met een digitale kaart, de onderstaande tekst naar onze relaties gestuurd", vertelt Jolanda Huizingh van Yarrah.



Het einde van het jaar is in zicht en het wordt steeds kouder buiten. De meeste dieren hebben een lekker warm onderkomen, maar soms raakt een (huis)dier in nood. Het raakt bevangen door de kou, wordt aangereden of is even de weg kwijt. In Nederland is er een heel netwerk van dierenambulances dat deze dieren in nood helpt, opvangt en op zoek gaat naar de rechtmatige eigenaar. Deze stichtingen draaien vaak geheel op vrijwilligers en zijn afhankelijk van giften.

Vorig jaar had Yarrah Organic Petfood besloten geen echte, maar digitale kerstkaarten te versturen en met de bespaarde kosten is toen een goed doel ondersteund. Hierop heeft Yarrah zoveel positieve reacties ontvangen dat ze ook nu weer hebben besloten de kerstgroet en de beste wensen via de mail te verzorgen. Dit jaar heeft Yarrah ervoor gekozen om stichting Dierenambulance Ermelo-Harderwijk te ondersteunen.

Team Yarrah wenst iedereen fijne kerstdagen en al het beste voor 2014, zowel voor mens als dier.


Voor meer informatie: www.yarrah.com