Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Volop kerstactiviteiten bij EkoPlaza AJ Ernstraat

Onder het mom van 'winkelen bij EkoPlaza is biologisch beleven' organiseert EkoPlaza AJ Ernststraat Amsterdam-Buitenveldert rondom de kerstdagen tal van leuke, interessante, leerzame en vooral lekkere activiteiten op de winkelvloer.

Zie hier ons programma:

Vrijdag 20 december
Zuiver Zuivel, demo
Zuiver Zuivel was het eerste merk voor biologische zuivel, boter en kaas in de biologische speciaalzaak. Sinds 1980 worden deze producten geproduceerd door de zuivelfabriek in het Noord-Hollandse Limmen. Op de producten staan de veehouders die aan Zuiver Zuivel hun melk leveren. Zij vertellen op de verpakking hun persoonlijke verhaal.

Zuiver Zuivel producten zijn of van biologische of biologisch-dynamische kwaliteit. De kwaliteit is herkenbaar aan het EKO of Demeter-keurmerk op de voorzijde van de verpakking.

Zaterdag 21 december
Hari Team, demo
De smaken van deze Wellness thee zijn samengesteld op basis van de zeer oude kennis van de Yogis over de werking en smaken van planten, kruiden en specerijen. De ambachtelijke samenstellingen van biologische kruiden en specerijen hebben naast hun Ayurvedische werking, zeer volle, heerlijke en bijzondere smaken. Iedere smaak wordt samengesteld op basis van een eeuwenoud recept. Om te zorgen voor een unieke welness-ervaring bestaat Hari Tea uit een range van 11 soorten verdeeld in 4 categorie├źn, manieren om balans te brengen ten behoeve van een harmonieus leven: Mentaal, Spiritueel, Inspirationeel en fysiek.
 
Kookstudio Het Kookgilde, kookdemo
In november 2011 hebben een aantal eigenaren van kookstudio's de koppen bij elkaar gestoken en besloten een professionele branchevereniging op te richten. Het Kookstudio Gilde was geboren. Kookstudio's die door het Kookstudio Gilde erkend worden, dragen een kwaliteitskeurmerk. Kiest u voor een van de kookstudio's met dit keurmerk, dan kunt u ervan verzekerd zijn dat het goed zit met de kwaliteit van de gebruikte producten, de hygi├źne, het vakmanschap van degene die de workshop geeft, het niveau van de workshop.

Annette Kloosterboer, (Stoel)massage
Massage is een weldaad voor lichaam en geest. Je zit daarna lekkerder in je vel en kan weer vrijer bewegen. Massage werkt preventief tegen ziek worden doordat het aantal lymfocyten (nodig voor de afweer) toeneemt en de hoeveelheid cortisol (het
stresshormoon) afneemt in het bloed.

Regelmatige behandelingen zorgen dat spanningen eerder gesignaleerd worden. Men kan daardoor tijdig veranderingen aanbrengen in werk- en leefwijze.

In de oudheid was massage heel gewoon om te ontspannen. Uit die tijd stamt ook de uitdrukking: mens sane in corpore sano (een gezonde geest in een gezond lichaam). Massage draagt daar zeker aan bij.

Aanbieding: intensieve stoelmassage van 10 minuten voor slechts 5 euro.

Jordi Bosman en Lukas Beekwilder, Superfruit en raw food, productinformatie en smoothies
Stage-opdracht Hogeschool van Amsterdam Domein bewegen voeding
en sport. Met de heerlijkste smoothies, gratis proeven.
Publicatiedatum: