Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Sommigen geven hem zelfs cadeau"

Kerstbox valt in de smaak bij Natuurwinkel-klanten

Tholen - Natuurwinkel heeft in aanloop naar de Kerst een speciale actie bedacht. Voor nog geen 13 euro per persoon kunnen klanten een kerstbox aanschaffen met daarin een makkelijk te bereiden 3-gangenmenu. Dit bespaart de consumenten stress over de juiste menukeuze en of ze alle boodschappen wel in huis hebben.

Woerden

Janet van den Broek van Natuurwinkel Woerden geeft aan dat het aantal bestellingen wel hoger ligt dan verwacht. "We hebben de actie volop gepromoot in de winkel. Zo gaven we onder meer aan dat het ook leuk is om deze box cadeau te geven aan eenzame buren of mensen die het niet breed hebben. Toch kopen de meeste klanten de box voor henzelf." Janet verwacht dat de box voornamelijk voor tweede kerstdag gebruikt zal worden: "Klanten geven aan dat ze de box handig vinden om ook op die dag eenvoudig een mooie volwaardige maaltijd te kunnen bereiden. Vaak is deze dag namelijk al druk genoeg met familiebezoeken en dergelijke", aldus Janet.

Donderdagochtend waren er al 67 boxen besteld in de winkel aan de Nieuwstraat in Woerden. Janet heeft de inhoud van het pakket op 4 november tijdens de Kerstproeverij v/d Natuur op landgoed Mariënwaerdt al mogen proeven en weet dus precies waar ze het over heeft. "Het is een mooi pakket en het smaakt erg goed. Men kan kiezen tussen een vegetarische variant en een box met vlees en vis."
 

De vlees/vis-variant van de kerstbox.

Apeldoorn

Ook bij de onlangs verbouwde Natuurwinkel aan de Hofstraat in Apeldoorn loopt de actie boven verwachting goed. Medewerker Wilbert gaf aan dat er al zo'n dertig kerstboxen besteld zijn. "Zeker gezien de relatief korte looptijd van de actie is dat een prima resultaat. En we verwachten dat er de komende dagen last minute nog wel wat bestellingen binnen zullen komen." Volgens Wilbert schaffen de meeste klanten de box aan omdat het menu hen bevalt. "Het lijkt ze heerlijk. Ook zijn er mensen die de kerstbox cadeau gaan geven. Zo geeft één van de klanten de box aan een lokale stichting. Ook kiezen sommigen er voor om niet alle ingrediënten uit de box perse voor het kerstdiner te gebruiken, zodat ze zelf nog wat inbreng hebben in het menu."

Voor meer informatie: www.natuurwinkel.nl