Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Winterfeest bij De Doornhof: 20 december

Vrijdag 20 december luiden ze bij Biologische boerderij De Doornhof in Rockanje de winter in met een Winterfeest. Onder het genot van een glaasje glühwein kan men genieten van zoetigheden en hartige hapjes. Een gezellig vuurtje mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Het is uiteraard geen zomer, dus zo'n warm glaasje glühwein verwarmt natuurlijk toch wel. Als was het alleen maar door de alcohol die er in zit (als u daar voor kiest tenminste, er zijn verschillende soorten: rood en wit, met en zonder alcohol).

Behalve glühwein kan men kennis maken met vele andere biologische producten. De Doornhof heeft behalve groenten vele andere biologische specialiteiten in zijn winkel. Het winterfeest markeert de zonnewende: we gaan vanaf nu weer naar langere dagen en meer licht. Naast het kennis maken met de biologische producten die De Doornhof verkoopt is deze middag een gezellige afsluiting van het jaar en een begin van een nieuw seizoen.

Het Winterfeest duurt van 11:00-18:00 uur. De winter zelf duurt nog iets langer.Recepten van de vier glühweinsoorten vindt u vanaf deze week op de website van De Doornhof. Het recept van de week is gemaakt met één van deze recepten.

De Doornhof is een boerderijwinkel met biologische producten. Er is een uitgebreid aanbod van groenten en fruit, kaas, zuivel eieren en kruidenierswaren. Allemaal biologisch geproduceerd, meest in de eigen regio.

De winkel van De Doornhof vindt u aan de Doornweg 4, 3235 NJ in Rockanje: de winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00-18:00 uur. In de kerstweek is de winkel van De Doornhof open op maandag 23, dinsdag 24, vrijdag 26 en zaterdag 27 december, ook alle dagen van 10:00-18:00 uur. Meer informatie vindt u op www.dedoornhof.nl of via telefoonnummer 0181 407018. 
Publicatiedatum: