Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aanvragen productspecificaties kan voortaan via de Skal-website

Ondernemers die bio-producten vervaardigen of importeren kunnen voortaan productspecificaties aanvragen én wijzigen via de Skal-website. De oude formulieren blijven nog even beschikbaar, zodat iedereen aan de nieuwe methode kan wennen. De voordelen van deze nieuwe werkwijze zijn dat de productspecificaties sneller afgehandeld zullen worden, alle eigen recepturen inzichtelijk zijn én de bio-ondernemer niet meer hoeft te printen, invullen en faxen of opsturen.

Over productspecificaties

Voor ieder biologisch product moet een bio-ondernemer de productreceptuur indienen bij Skal. Dit gaat via het formulier 'productspecificatie'. Via dit formulier certificeert Skal de producten die op het bio-certificaat van een ondernemer staan. Dit formulier is nu ook online in te vullen via het afgesloten klantengebied van deze website.

Online productspecificaties indienen

Door in te loggen op de website komt u op het online klantengebied. Hier is sinds deze week de mogelijkheid toegevoegd om productspecificaties in te dienen, te wijzigen en te verwijderen. De mogelijkheid om productspecificaties geprint bij ons aan te leveren blijft nog bestaan tot 1 maart 2014. U heeft dus tijd om aan de nieuwe werkwijze te wennen.

Wijzigen productspecificaties gratis

Het wijzigen van productspecificaties is gratis tot 1 juli 2014. Dit geeft u als bio-ondernemer de kans van al uw gecertificeerde producten online de receptuur toe te voegen, zonder extra kosten. Zo heeft u in één keer een actueel overzicht van al uw biologische recepturen.

Voor meer informatie: www.skal.nl
Publicatiedatum: