"Biologisch is echt veel lekkerder"

Reportage over biologische markt Roosendaal

Een deel van het team van de nieuwsblog Dagelijks Roosendaal ging op donderdag 28-11-2013 op onderzoek naar biologisch eten. De gemeente Roosendaal is in mei een pilot gestart met een biologische markt die elke donderdag van 11:00 tot 17:00 op de Nieuwe Markt staat. Maar, wat is biologisch eten en waarom is het goed voor je? De verslaggevers vragen het aan de kraamhouders en kopers.

Ze vragen onder meer aan Joost van de Wiel van 't Cereaal wat biologisch eten inhoudt. Hij legt ook uit waarom zij ervoor gekozen hebben om ook op de biologische markt in Roosendaal te gaan staan. Tevens wordt één van de klanten gevraagd waarom ze voor bio-producten gaat: "Het is echt veel lekkerder. Je proeft zo'n ontzettend verschil tussen wat je in de supermarkt zo kunt kopen en wat je hier kunt kopen. Echt een wereld van verschil", aldus de klant.

Bekijk de reportage hier:


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.