Vernieuwde en vergrootte EkoPlaza Texel heropend

Op vrijdag 29 november heropende in Den Burg op Texel een volledig vernieuwde en vergrootte EkoPlaza, voor iedereen die hier nog eens op vakantie gaat met recht een winkel om samen trots op te zijn.

Op Texel hadden Peter en Hannie te maken met een door de gemeente opgelegde verordering dat hun verhuurder het volledig pand brandwerend moest bekleden. Dit vanwege de brand die in het naastgelegen pand in het verleden ook bij de EkoPlaza schade had aangericht. Deze aanschrijving heeft EkoPlaza vanuit de gemeente in overleg met de verhuurder kunnen gebruiken om de hele winkel te verbouwen, uit te breiden naar 200 vierkante meter en volledig opnieuw in te richten.In minder dan drie weken heeft het volledige project zich voltrokken. Terwijl de winkel gesloten was hadden klanten de mogelijkheid om hun bestelling via de webshop te bestellen.

Voor meer informatie: www.ekoplaza.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.