Gratis e-book: 'De Feestdagencoach'

Deze maand wordt 'De Feestdagencoach' (20 pagina's, hard copy) gratis aangeboden bij aankoop van 'De Boodschappencoach'. Er kwamen veel vragen binnen of de gids ook los gekocht kon worden. Helaas kan dat niet, maar ter compensatie is de gids vanaf nu wel gratis te downloaden. Kijk voor meer informatie op deze website.De Boodschappencoach

In het boek De Boodschappencoach geeft Ralph Moorman aan welke producten goede keuzes zijn en welke minder goed. "Het hart van deze gids bestaat uit overzichtelijke lijsten met voedingsmiddelen die zijn ingedeeld bij de 'aanraders' of de 'afraders'. Dankzij de kleurcodes groen, oranje en rood ziet de lezer meteen wat ermee aan de hand is. De producten zijn door Ralph op 5 punten getest: insulineresistentie, ongezonde vetten, producten van glycatie, overgevoeligheid of intolerantie en schadelijke chemische stoffen."

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.