Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

GooodyFooods Apeldoorn is Natuurwinkel Apeldoorn

Donderdag 28 november was een bijzondere dag voor ondernemer Stephan Blankenaauw, eigenaar van GooodyFooods aan de Hofstraat in Apeldoorn. De winkel is de afgelopen tijd verbouwd en opende deze ochtend om 9:00 uur voor het eerst de deuren als Natuurwinkel. Dat wordt gedurende drie dagen gevierd met diverse mooie aanbiedingen, proeverijen en demonstraties.Midden in de vernieuwde winkel springt meteen de grote 'boomstamtafel' in het oog waar klanten een kopje koffie of thee kunnen proeven en advies kunnen krijgen over gezonde voeding (zie foto hieronder). Ook kan men een recept uitzoeken in één van de inspirerende kookboeken die ter inzage klaarliggen.Stephan Blankenaauw vertelt: "Wij delen onze passie voor biologisch en duurzaam leven graag met onze klanten. De producten in onze winkel zijn met zorg geproduceerd: met respect voor mens, dier en milieu. Dat is een principe waar ik in geloof. Dat er in de biologische land- en tuinbouw zoveel aandacht wordt besteed aan het welzijn van mens en dier betekent ook dat producten bij ons soms wat prijziger zijn dan mensen misschien gewend zijn. Dat verschil in prijs heeft een aantal redenen: Biologische groenten en fruit worden zonder gebruikmaking van kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen geteeld en krijgen langer de tijd om te groeien en te rijpen. Hierdoor bevatten ze meer waardevolle voedingsstoffen. Ook worden er bij de verwerking geen conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen toegevoegd. Wij betalen de producenten ook een eerlijke prijs voor de producten in onze winkel. Bij ons dus geen laagste prijs garantie. Daarentegen durf ik wel te stellen dat de klant bij ons heel veel waar voor zijn geld krijgt: Geen kunstmatige toevoegingen, geen samengestelde producten met ingrediënten die je overgrootmoeder niet meer als voeding zou herkennen, maar écht eten barstensvol smaak. Waar mogelijk afkomstig uit de regio. Bijvoorbeeld prachtige boeren geitenkaas uit Stroe en Garderen, lokaal gebrouwen bier van de Veluwse Schavuit uit Apeldoorn, heerlijk versgebakken brood, verse groenten en fruit en delicatessen."De Natuurwinkel heeft ook een zeer uitgebreid assortiment glutenvrije producten, vele soorten voedingssupplementen en diverse merken natuurlijke cosmetica.

Stephan: "Mijn team en ik werken hard om samen een winkel neer te zetten waar mensen graag naartoe komen omdat ze elke keer opnieuw verrast worden met net dat beetje extra service, goed advies of een heerlijke proeverij. We streven er natuurlijk naar om elke klant tevreden de winkel te laten verlaten. Het is erg leuk om te merken dat er steeds meer mensen zijn die merken wat de meerwaarde is van kwalitatief goede voeding en wat goede voeding voor de gezondheid kan betekenen."Elke klant krijgt bij de Natuurwinkel van donderdag 28 tot en met zaterdag 30 november een versgebakken speltrozijnenbrood cadeau bij besteding van 20 euro of meer. Na deze eerste openingsdagen staat er elke zaterdag in december nog een mooie proeverij of kookdemonstratie op de agenda.

Natuurwinkel Apeldoorn is gevestigd aan de Hofstraat nr 117 in Apeldoorn.Wil je meer informatie over Natuurwinkel en haar leuke acties? Kijk dan op www.natuurwinkel.nl of volg Natuurwinkel op twitter en facebook.

Voor meer informatie:

Stephan Blankenaauw
055 7200710
[email protected]
Publicatiedatum: