Cursisten op safari bij EkoPlaza

Klassiek homeopaat Ria Wassink verbreedt haar werkterrein. Omdat zij in haar praktijk steeds vaker vragen over voeding krijgt, volgde Ria een opleiding tot voedingsdeskundige. Onlangs organiseerde zij een cursus over voeding: Eenvoudig, lekker en gezond eten voor het hele gezin. Tot slot werd de biologische supermarkt EkoPlaza bezocht.Dat meer en meer mensen bewust met goede voeding bezig zijn, blijkt wel uit de grote belangstelling voor de cursus. Inmiddels zijn twee groepen al meer bekend met de effecten van voeding. Bijvoorbeeld dat voeding invloed heeft op de spijsvertering, energie en weerstand, door gebruik van goede en foute vetten, voedingsvezels en verschillende suikers. Zij weten nu ook waarom een afvaldieet niet vol te houden is en hoe je in de keuken gebruik kunt maken van de seizoenen.

De vierde en laatste cursusavond op 28 november stond in het teken van een supermarktsafari bij EkoPlaza Nijkerk aan de Frieswijkstraat 1. Hier gaf Ria uitleg over het belang van biologisch eten en wees zij de deelnemers op producten die goed en eenvoudig te bereiden zijn. Ook het lezen en begrijpen van etiketten kreeg aandacht.Voor meer informatie over de volgende cursus over voeding op 18, 25 maart en 1 april 2014, zie de website van Praktijk voor klassieke homeopathie Ria Wassink www.riawassink-homeopathie.nl of bel 033 2453830.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.