Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Roosmarijn Saat: "Enthousiaste reacties op restyling"

Gimsel 25! - nieuwe look gepresenteerd

Tholen - Gimsel bestaat vijfentwintig jaar. In die 25 jaar is er het nodige veranderd en dat wil Gimsel graag laten zien. Daarom heeft Gimsel een nieuw logo en een eigen stijl binnen De Groene Passage gekregen. "Afgelopen woensdag hebben we onze nieuwe stijl geĆÆntroduceerd tijdens de kick-off voor onze leveranciers en Groenpashouders", reageert Roosmarijn Saat. "De kick-off werd door ruim 100 man bijgewoond en op de restyling is erg enthousiast gereageerd. Iemand zei zelfs dat de winkel nu een soort Bijenkorf lijkt."


Links de versierde ingang van De Groene Passage. Rechtsboven het speciale jubileumbrood dat Bakkerij Van der Westen gebakken heeft. Rechtonder het nieuwe koffiemeubel.

Roosmarijn geeft aan dat het jubileum een mooi moment is voor de introductie van de nieuwe identiteit. "Het nieuwe logo is overal in de winkel terug te vinden, onder meer op banners en posters en uiteraard in de schappen. Verder werken we met nieuwe bestickering en zijn onze medewerkers in het nieuw gestoken."


De nieuwe middenbalie, waar de proeverijen gehouden worden.

Ook in de inrichting van de winkel is het nodige veranderd. Zo is er een nieuw koffiemeubel ingericht en zijn er nieuwe koelcounters voor kaas en vis. De nieuwe middenbalie, ook wel het 'kooktheater' genoemd, is afgelopen zaterdag in gebruik genomen. Op 16 november werd het 25-jarig bestaan namelijk met de klanten gevierd. Er is onder meer volop gekookt aan de nieuwe middenbalie. Ook kregen klanten bij een besteding van 50 euro de jubileumwijn van Gimsel cadeau.


De speciale jubileumwijn en de nieuwe koelcounter.

"Bij een verjaardag hoort uiteraard ook een traktatie. Daarom kunnen klanten dit najaar voor vijfentwintig bijzondere producten sparen. Deze producten zijn verdeeld over vijf feestelijke pakketten. Er is voor ieder wat wils. Afgelopen zaterdag was de officiƫle aftrap van de spaaractie in Gimsel."

Voor meer informatie:

Roosmarijn Saat
Gimsel
Mariniersweg 9
3011 NB Rotterdam
010 4047342
[email protected]
www.gimselrotterdam.nl