Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Eerste gluten- en lactosevrije voedingswinkel in Nederland

The Free From Shop opent 21 november

Op donderdag 21 november opent in Apeldoorn 'The Free From Shop', de eerste gluten- en lactosevrije voedingswinkel in Nederland. Daarom nodigen de ondernemers je graag uit voor de openingsreceptie op maandagavond 25 november om 19:00 uur. Nederlands bekendste en meest vitale man zal de opening verrichten, met pepernoten, natuurlijk zonder gluten en zonder Piet maar met veel plezier gebakken.

In deze gespecialiseerde winkel vind je een overvloed aan gevarieerde en lekkere voedingsmiddelen, vers en voorverpakt. Met meer dan 1000 artikelen in het assortiment is er ruime keuze voor iedereen. Niet alleen alle grote merken, maar ontdek ook verrassende nieuwe producten.


Iedere dag vers brood

In The Free From Shop zijn heel veel lekkere en gezonde producten. Een speciaal voedingspatroon hoeft geen straf te zijn. Uniek is dat er iedere morgen verschillende soorten vers brood en bolletjes rechtstreeks van de glutenvrije bakker in de winkelschappen liggen. En voor wie een voorraadje in huis wilt, is er een ongekend groot assortiment brood, gebak, snacks, pizza's en zo meer in de vriezer. Of een product glutenvrij, suikervrij, eivrij, gistvrij, tarwevrij, lactosevrij, pindavrij of iets anders is, er is altijd een verantwoord alternatief. En voor wie juist iets extra's wil, is er raw superfood.

Deze nieuwe winkel in Apeldoorn is ook een ontmoetingsplaats, er is altijd koffie of thee en er staat een gezellige grote tafel waar klanten even kunnen lezen of ervaringen uitwisselen. Regelmatig is een deskundige diëtist aanwezig om een passend voedingsadvies te geven dat aansluit bij ieders persoonlijke wensen en behoeften.

Een voedselallergie of -intolerantie hoeft de kwaliteit van je leven dus niet aan te tasten. The Free From shop is meer dan een winkel. Er is niet alleen volop keuze je kunt er ook producten proeven, baklessen volgen, lezingen bijwonen of een gespecialiseerde diëtist spreken

Check www.thefreefromshop.nl voor het programma, openingstijden, productinformatie en webwinkel.

Volg ons op www.facebook.com/TheFreeFromShopApeldoorn.

The Free From Shop heeft voldoende parkeergelegenheid en is makkelijk bereikbaar aan de Soerenseweg 22 te Apeldoorn (tegenover theater Orpheus).
Publicatiedatum: