Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Alnatura boekt beste omzet in bedrijfsgeschiedenis: +15%

Alnatura groeit verder: in het boekjaar 2012/2013 (dat eindigde op 30 september 2013) bereikte de bio-handelsonderneming uit het Bickenbach een omzet van 593 miljoen euro. Dit betekent het beste verkoopresultaat in haar geschiedenis en het vertegenwoordigt een stijging van 15 procent ten opzichte van het voorgaande jaar. Ter vergelijking: de Duitse biologische markt is ten opzichte van vorig jaar met 6% gegroeid.

Götz Rehn, oprichter en directeur van Alnatura over de aanhoudende bovengemiddelde groei: "Biologische landbouw is synoniem voor op een respectvolle en zinvolle manier met de mens en de aarde om te gaan. Onze klanten leveren met hun vraag naar biologische producten een zinvolle bijdrage aan de promotie van de meest duurzame vorm van landbouw."


Götz Rehn.

In het afgelopen fiscale jaar opende Alnatura tien nieuwe winkels, in Frankfurt, Tübingen, Stuttgart, Hamburg, München en Aken evenals twee winkels in Berlijn en Hannover. In totaal exploiteert Alnatura momenteel 80 winkels in 40 steden. Voor het huidige fiscale jaar staan minstens twaalf nieuwe openingen gepland, ook op nieuwe locaties als Potsdam, Düsseldorf en Ravensburg.
Publicatiedatum: