Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Een mildere manier om nagellak te verwijderen:

Natural Nagellak Remover van Fresh Therapies

Shizo Natural Cosmetics introduceert Eden Natural Nagellak Remover van Fresh Therapies. Een volledig op plantaardige basis samengestelde nagellak remover is nu binnen handbereik. Eden Natural Nagellak Remover is een onmisbaar product voor bewuste consumenten en professionals die belang hechten aan natuurlijke hand- en nagelverzorging zonder chemicaliën en synthetische stoffen.

Fresh Therapies is in 2011 ontwikkeld door Nicola Dickinson (UK). Met de Natural Nagellak Remover ontwikkelde zij een remover zonder chemicaliën of toxische stoffen.

De ingrediënten zijn ontrokken aan planten en plantaardige, voor de voedingsindustrie bestemde gewassen. De remover heeft een olietextuur, die tijdens het gebruik de nagel en nagelriem verzorgt. Dit in tegenstelling tot synthetische removers die de nagel kunnen uitdrogen en schade kunnen aanrichten aan de nagelplaat.Zwakke, splijtende nagels worden vaak veroorzaakt door een uitgedroogde hoornlaag, de bovenste laag van de nagelplaat. Eden Natural Nagellak Remover houdt de hydratatie van de hoornlaag in balans.

Eden Natural Nagellak Remover is zeer geschikt voor vrouwen met een bewuste of gezonde lifestyle, vrouwen met een gevoelige huid, zwangere vrouwen en vrouwen die een medische behandeling ondergaan of recent hebben gehad. Jonge meisjes lakken hun nagels op steeds jongere leeftijd. Deze remover is ook geschikt voor moeders die een veilig en milder alternatief voor hun dochter nastreven.

Belangrijkste kenmerken:
  • Geen chemische dampen
  • Geen toxische en carcinogene (kankerverwekkende) stoffen - Aangenaam limoen aroma
  • Ecoluxe verpakking
  • Geschikt voor veganisten
  • Niet geschikt voor gebruik op kunstnagels

Awards

Met de Natuurlijke Nagellak Remover sleepte Fresh Therapies binnen 2 jaar al meerdere nominaties en 2 beautyprijzen in de wacht: 2012: FreeFrom Skincare Award Gold (UK) 2013: Best Vegan Beauty Product (UK), waarmee Fresh Therapies onder andere Lush wist te verslaan.

Verkoopinformatie: Fresh Therapies is in Nederland exclusief verkrijgbaar via www.shizo.nl.

Consumentenprijzen:
  • Eden Natural Nagellak Remover – 50 ml glazen fles €11,95
  • Natural Nagellak Remover Wipes – 10 individueel verpakte sachets in doos €9,95
  • Eden Nagellak Remover Sample – 1,75 ml glazen flesje €1,95
  • Salonverpakking voor professionals op aanvraag.
Publicatiedatum: